FUTBOL / PREFERENT FEMENÍ

Triomf de pes per l'Igualada en un final boig amb tres gols

L'equip anoienc suma tres punts més a Porqueres en partit de la fase d'ascens a Primera Divisió Nacional

Les blaves caminen amb pas ferm cap a l'ascens

Les blaves caminen amb pas ferm cap a l'ascens / ARXIU/CF IGUALADA

Redacció

UE PORQUERES-CF IGUALADA, 1-2

UE Porqueres: García, Crespo, Quesada, Duran, Micaló, Puiggròs, Arboix, Ballester, Saura, Mesa i Gil. També, Puntonet, Espinosa, Merín, Agustí, Villalba, Gómez i Cáceres.

CF Igualada: Iglesias, Tomás, Alert, Bosch, Serracanta, Bohigas, Salanova, García, Florentín, Marcet i Ribas. També Soler, Marimon, Montserrat, López, Serra i Puigros.

Àrbitra: Martina Cárdenas. Va amonestar les locals Saura i Quesada.

Gols: 0-1 Salanova, min 84. 1-1 Micaló, min 88. 1-2 García, min 89.

Tres punts més pel CF Igualada en la fase d’ascens de Preferent femení, després d’un partit de final imprevisible, amb tres gols en els darrers minuts. Les anoienques continuen com a líders i, per tant, provisionalment en possessió de la plaça d’ascens a la Primera Divisió Nacional.

El matx contra el Porqueres es va mantenir amb empat sense gols fins que va arribar el minut 84. Aleshores, Marina Salanova va moure el marcador amb un 0-1 que semblava definitiu. Però Micaló va empatar en el 88, tirant una gerra d’aigua freda sobre la banqueta visitant. El futbol, malgrat tot, és imprevisible i la portera local, Nuri García, es va fer un auto-gol que va donar els tres punts a les blaves. Diumenge vinent, a les 12 h, a Les Comes, l’Igualada rep el cuer Fundació Terrassa.