WATERPOLO/LLIGA CATALANA DE PRIMERA DIVISIÓ

El CN Manresa Fibracat s'imposa a Granollers i signa el dotzè triomf de l'exercici a la Lliga Catalana de Primera Divisió (5-11)

El conjunt entrenat per Jordi López va ser molt superior al seu oponent en el primer i el tercer quarts de l'enfrontament

Les manresanes finalitzaran la lliga en tercera posició

Les manresanes finalitzaran la lliga en tercera posició / CN MANRESA FIBRACAT

La superioritat que van exhibir les jugadores del CN Manresa Fibracat en el primer i el tercer quarts del partit que va enfrontar, dissabte, les manresanes amb el CN Granollers els va permetre aconseguir una folgada victòria a la capital del Vallès Oriental (5 a 11) en partit corresponent a la dissetena jornada de la Lliga Catalana de Primera Divisió.

Les prestacions de les bagenques durant el primer quart van ser notables i van propiciar que el CN Manresa Fibracat adquirís un còmode avantatge (0 a 3) gràcies a dues anotacions de Marta Piqué i al gol materialitzat per Berta Yerro. La diferència a l’electrònic va provocar un excés de confiança en les joves jugadores de Jordi López i les amfitriones van desaprofitar una pena màxima en el tram final del segon que va impossibilitar la seva victòria en aquest parcial (2 a 2). Les golejadores visitants van ser Jana Sánchez i Núria Serracanta.

El CN Manresa Fibracat es va tornar a aplicar en el tercer quart i va signar un altre 0 a 3 que va sentenciar el guanyador de l’enfrontament (2 a 8). Rosa Solernou, Goretti Vadillo i Núria Serracanta, de penal, van establir una diferència irrecuperable per al conjunt dirigit per Antonio Lirio. Les defenses d’ambdós equips van dimitir en el darrer quart i van propiciar una allau golejadora (3 a 3).

Els altres resultats d'aquesta dissetena jornada van ser els següents: GEIEG, 14 AE Santa Eulàlia B, 8; CN Montjuïc, 16 CN Martorell, 5 i CN Caldes de Montbui, 2 CN Badia, 20. El partit entre el CN Mataró B i el CN Sant Feliu B/BCN WP Club es disputarà el proper divendres, 21 d'abril. El CN Mataró B lidera la competició amb 31 punts, seguit pel CN Montjuïc (29) i el CN Manresa Fibracat (26). El CN Martorell ocupa la vuitena posició (09 punts). El CN Montjuïc jugarà les fases d'ascens a la Segona Divisió Femenina, la tercera categoria estatal.

LA FITXA TÈCNICA.

CN GRANOLLERS. Júlia Sapés (p), Júlia Campos (1 gol), Aisha Cissé (1), Ainara Aribau, Irene Gasco (1), Marina Rísquez, Laia Aribau, Laura Montesinos (2), Paloma Guillén i Claudia Martínez (p).

CN MANRESA FIBRACAT. Maria Sala (p), Rosa Solernou (2 gols), Sara Quirante (1), Berta Yerro (1), Anna Toribio, Jana Sánchez (1), Marta Piqué (2), Claudia González, Goretti Vadillo (1) i Núria Serracanta (3).

ÀRBITRES. Daniel Gómez Arias i Blai Perelló Castellví.

PARCIALS. 0-3, 2-2, 0-3 i 3-3.