RUGBI/COPA CATALANA

El Manresa RC perd la semifinal de la Copa Catalana contra el Gòtics RC (10-38)

El conjunt barceloní que milita a la Divisió d’Honor B va ser superior als amfitrions i es va classificar per a la final de la categoria Or

Els blanc-i-vermells van topar contra una compacta línia defensiva barcelonina

Els blanc-i-vermells van topar contra una compacta línia defensiva barcelonina / FELIP GONZÁLEZ MARTÍN

Derrota digna i comiat a una notable temporada. El conjunt sènior masculí del Manresa Rugby Club va encaixar una lògica derrota en la semifinal de la Copa Catalana (Categoria: Or) que va enfrontar els blanc-i-vermells amb el Gòtics RC (10 a 38).

La formació barcelonina, que milita a la Divisió d’Honor B estatal, va palesar la seva teòrica superioritat des dels primers minuts de l’enfrontament. Gonzalo Sánchez va avançar els mamuts a l’electrònic (min 2) en materialitzar un cop de càstig (0 a 3). Aquesta va ser la fórmula que va permetre els barcelonins incrementar el seu avantatge. Cop de càstig rere cop de càstig, l’especialista Gonzalo Sánchez va situar el 0 a 12 al marcador (min 30). En contraposició, els amfitrions en van fallar dos durant aquesta fase del duel. Per fi, Mathis Rendé (min 32) va materialitzar el tercer cop de càstig favorable al Manresa RC (3 a 12).

Els jugadors del Gòtics RC van jugar el partit amb un grau de crispació tan excessiu com innecessari, una actitud que va destarotar l’àrbitre i que va propiciar que assenyalés un assaig de càstig en contra dels amfitrions, abans del final del primer període, que va situar el 3 a 19 que lluïa a l’electrònic al descans.

A la represa, els jugadors del Manresa RC van continuar jugant amb més cor que ordre. Els locals es passaven l’ovalada sense trenar adientment les jugades i anaven massa al xoc contra l’espessa i pesada línia defensiva de l’oponent. En aquest context, els assaigs materialitzats pels visitants Max José Bustos (min 50) i Martí Presas (min 65), i la transformació de Gonzalo Sánchez (min 51), van sentenciar el guanyador de la semifinal (3 a 31).

Malgrat tot, tres minuts després, Adrián Calderón i Ludovic Rodriguez van aconseguir l’assaig i la transformació que premiaven la perseverança dels manresans (10 a 31). Els barcelonins Andrés Felipe Ausset i Gonzalo Sánchez (min 77) van establir el resultat definitiu.

LA FITXA TÈCNICA.

MANRESA RUGBY CLUB. Alexis Debotte, Guillermo Sánchez, Xavier Sánchez, Adrián Calderón, Joel Martín, Benjamin Tricoire, Daniel Pérez, Marc Casas, Jordi Simó, Mathis Randé, Rubén Cubo, Yvon Bessaï, Ludovic Rodriguez, Óscar Maeso i Hugo Cros -quinze inicial-, José Manuel Pérez, Karim Chetouan, Lluís Jou, Evan Delbourg i Ethan Lavaur.

GÒTICS RUGBY CLUB. Cristian Payet, Jules Reverseau, Max José Bustos, Martí Presas, Genís Carbonell, Èric Porta, Fabrizio Sánchez, Itmar Colomé, Ramón Díaz, Gonzalo Sánchez, Guillem Roca, Nicolás Baeza, Arnau Fité, Pau Vilar i Patricio Maximiliano Sánchez -quinze inicial-, Ernesto Cuevas, Xavier Sánchez, Theo Languet, Pablo Alemany, Andrés Felipe Ausset i Andrea Tomassetti.

ÀRBITRE. Ramon Racionero Tortosa.

DESCANS. 3-19.

Imatge dels jugadors del Manresa Rugby Club que van afrontar la difícil semifinal contra el potent conjunt barceloní

Imatge dels jugadors del Manresa Rugby Club que van afrontar la difícil semifinal contra el potent conjunt barceloní / FELIP GONZÁLEZ MARTÍN