Trial

Toni Bou s'imposa a Busto en la primera batalla al Japó

El pierenc recupera el lideratge del Mundial de TrialGP després d'una gran segona volta al recorregut de Motegi

Toni Bou, negociant una de les complicades i concorregudes zones de Motegi

Toni Bou, negociant una de les complicades i concorregudes zones de Motegi / Repsol Honda

Redacció. Igualada

Toni Bou ha recuperat el primer lloc de la classificació del mundial de Trial GP en guanyar la primera de les dues curses que es fan aquest cap de setmana a Motegi, al Japó. Després de tres anys d'absència per la covid, la cita asiàtica ha tornat al campionat i Bou ha vençut en una cursa que no ha estat gens fàcil, ja que ha hagut de remuntar des de la tercera posició en la qual ha finalitzat la tercera ronda.

D'aquesta manera, ha hagut d'arriscar en el segon recorregut per recuperar els tres punts d'avantatge que li treia Jaime Busto, amb qui compartia lideratge del campionat, i ha acabat vencent 46 punts a 59, després de sumar-ne només set de penalizació en el segon torn del dia. Tercer ha estat Adam Raga, amb 66.

Després de la cursa, ha declarat que "ha estat una cursa complicada. Les zones estaven difícils i per poc no en superàvem gaires a la primera volta. En la segona s'han eixugat una mica i el nivell ha baixat". Durant la matinada de dissabte a diumenge es disputa la segona jornada, en què Bou defensarà els tres punts (94 a 91) que havia adquirit a la general respecte del seu oponent basc.