Hoquei patins/OK Lliga Iberdrola

L'Igualada Femení Grupo Guzmán renova la seva portera Laia Navarrete

La penedessenca ha estat una de les artífex de la salvació anoienca i és la tercera jugadors que aferma la seva vinculació amb el club

Laia Navarrete, vital en el tram final de la temporada

Laia Navarrete, vital en el tram final de la temporada / Xavi Garcia

Redacció. Manresa

L'Igualada Femení Grupo Guzmán ha informat de la tercera renovació en la plantilla que ha assolit la permanència a l'OK Lliga Iberdrola, a part de la del tècnic, Jordi Mier. Després de Carolina Herrera i d'Aida Mas ha arribat el torn d'una de les porteres, Laia Navarrete, clau en la salvació de les anoienques.

Aquesta serà la cinquena temporada defensant la porteria de l'equip, on en el passat curs ha alternat la titularitat amb Carla Batlle, sobretot amb Carles Marín a la banqueta. El nou tècnic, però, va apostar clarament per ella i va respondre amb una efectivitat molt alta i liderant les seves companyes des de darrere.

La jugadora penedessenca va arribar al club als 15 anys, després de començar al Monjos i passar per Reus Deportiu. Va estar tres anys a l'Igualada, però va viure el descens a Nacional Catalana. Després de passar pel Liceo, el Cuencas Mineras i el Vila-sana, va tornar a Les Comes.