MOTOCICLISME/EUROPEAN TALENT CUP

El sallentí Pau Alsina signa una setena posició al País Valencià

El bagenc va competir amb els pilots capdavanters de l’European Talent Cup en la primera de les dues carreres disputades al circuit Ricardo Tormo de Xest

Pau Alsina (26) va fer dues grans sortides al circuit de Xest

Pau Alsina (26) va fer dues grans sortides al circuit de Xest / ARTBOX TEAM

El pilot sallentí d’Artbox Team Pau Alsina (Moto Club Manresa) va millorar el rendiment que va oferir el primer cap de setmana de maig a l’Autòdrom d’Estoril i va aconseguir una setena i una catorzena posició en la tercera i la quarta proves de l’European Talent Cup que es van disputar al circuit Ricardo Tormo.

Pau Alsina va tenir algunes dificultats per trobar-se còmode amb les prestacions de la seva motocicleta en les dues sessions d’entrenaments lliures, però la seva perseverança va propiciar que finalitzés en cinquè lloc la FP1 i en vuitè la FP2.

Malauradament, en les sessions classificatòries, dissabte, el sallentí no va trobar el moment idoni per completar una volta perfecta i va assolir la setena posició a la QP1 i la desena a la QP2. Per tant, va haver d’iniciar la primera de les carreres des del dotzè lloc i la segona des del quinzè.

En contraposició, diumenge, Pau Alsina va protagonitzar dues grans sortides. Aquesta circumstància li va permetre integrar-se en el grup capdavanter a la primera cursa i certificar la setena posició (27 minuts, 35 segons i 497 mil·lèsimes).

La segona carrera va ser més exigent i, tot i signar un gran inici, el sallentí es va veure relegat a lluitar en el segon grup de pilots i va ser catorzè (27 minuts, 43 segons i 251 mil·lèsimes). Després de les quatre primeres proves de l’European Talent Cup, Pau Alsina ocupa el desè lloc a la classificació general (21 punts).