Set medalles per als judokes del Centre de Tecnificació en la Copa Catalunya sènior

La competició va oferir un títol, per a Noelia Jardo, i posicions destacades al medaller de l'Esport7 i el Judo Moià

Els participants de la Catalunya central en la Copa Catalunya

Els participants de la Catalunya central en la Copa Catalunya / Esport7

Redacció. Manresa

Els judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès van obtenir set medalles, amb un or, una plata i cinc bronzes, en la Copa Catalunya sènior que es va disputar a Badia del Vallès. Aquests resultats van provocar que un dels seus clubs integrants, l'Esport7, fos cinquè en el medaller, amb un or, dos bronzes i un cinquè lloc i que el Judo Moià quedés desè, amb una plata i dos bronzes.

El títol va correspondre a Noelia Jardo, de l'Esport7, en la categoria de menys de 52 quilos, en què va guanyar la final a Gisela Molina, del CJ Danés. La plata va recaure en Adrià Marín, del Judo Moià, que es va classificar per al combat decisiu de menys de 73 quilos, però va ser derrotat per Eole Picot, del Judo Condal.

Pel que fa a les cinc terceres posicions del podi, Àlex Llamas, de l'Esport7, que aquesta temporada fa el seu segon any de cadet, va ser-ho en menys de 60 quilos, en superar Miquel Guiu, del Condal, en la lluita per la medalla. També va ser tercer Eduard Encinas (Judo Moià), en menys de 66 quilos, que va vèncer Jordi Torrens, un altre representant del Condal, després d'haver caigut en les semifinals.

Ingrid Domínguez, del Judo Moià, va ser bronze en menys de 57 quilos, en una categoria amb quatre participants. Luca de Palma, que fa el segon any de cadet, va fer el mateix resultat en menys de 63 quilos i Marc Escribà (Judo Moià), en menys de 100 quilos

En la competició, també van destacar la cinquena posició d'Iker Colchero, que va participar en menys de 81 quilos, que no va poder participar en la lluita pel bronze contra Juan Domeque, del Condal, per culpa d'una lesió a una espatlla que es va fer en un combat anterior.

En aquesta Copa de Catalunya, en què van competir 104 judokes de 34 formacions diferents, no van obtenir resultat Cai Castany i Ariadna Álvarez, de l'Esport7.