El Llevant del lateral manresà Marc Pubill no puja a Primera

L'Alabès assoleix la plaça a la Lliga Santander amb un gol de penal transformat per Villalibre en el minut 129 de la tornada del play-off d'ascens

Marc Pubill, en una imatge del partit de dissabte contra l'Alabès

Marc Pubill, en una imatge del partit de dissabte contra l'Alabès / EUROPA PRESS

Redacció

L’Alabès es va convertir dissabte a la nit en el tercer equip de Segona Divisió que aconsegueix l’ascens a Primera, juntament amb Las Palmas i Granada. La víctima va ser el Llevant, que jugava a casa, i en el qual va ser titular el lateral Marc Pubill, que va arribar a l’entitat procedent del juvenil del Gimnàstic de Manresa.

La final del play-off d’ascens va ser cruel per un Llevant que va arrencar un 0-0 de l’anada a Vitòria. Dissabte, el matx a València també va acabar sense gols i la pròrroga anava pel mateix camí, resultat que beneficiava el Llevant en haver quedar més ben classificat a la lliga. En el descompte, però, Rober Pier va tocar la pilota amb les mans dins l’àrea i Villalibre va transformar el penal decisiu en el minut 129.