L'Avinent i el CAI tenen clares opcions de medalla en els estatals sub-23 de Tarragona

Montserrat Montañés, dels manresans, en martell i Eloi Santafé i Roger Súria, dles anoiencs, en decatló i 3.000 obstacles es troben entre els tres millors de l'any

Roger Súria és una bona aposta del CAI en els 3.000 obstacles

Roger Súria és una bona aposta del CAI en els 3.000 obstacles / FCA

Redacció. Manresa

L'Avinent Manresa i el CA Igualada Petromiralles Aigua de Rigat tenen bones opcions de medalla en els estatals sub-23 d'atletisme que es fan entre dissabte i diumenge a Tarragona. En el cas manresà, diumenge Montserrat Montañés és la màxima favorita a l'or en llançament de martell. Pels groc-i-negres, el decatleta de Valldoreix Eloi Santafè arrenca dissabte la decatló, en què és tercer de l'any, i l'igualadí Roger Súria parteix des de la mateixa posició en els 3.000 obstacles de diumenge a la tarda.

Per ordre, dissabte al matí debuta Biel Salas (Avinent) en els 110 tanques, en què ostenta la sisena marca. També ho farà la seva companya Meritxell Tarragó en 400, onzena, i Laia Solà en els 100 metres. Dissabte a la tarda és el torn de les sèrie de 1.500 metres, amb la balsarenyenca Bethelhem Manzano, que té la vuitena marca, i la igualadina Júlia Solé. La final és diumenge.

En la segona jornada, ja diumenge, al matí, a part de la final de martrell femení hi ha les sèries de 100 tanques, amb Anna Cabrera (Avinent) i l'alçada amb la igualadina Laia Planas, desena millor marca. A la tarda, perxa femenina, Nerea Pérez (Avinent), amb el setè registre i el mencionat Roger Súria.