Les dues campiones estatals sub-18 de l'Avinent són convocades per l'equip estatal

La manresana Ona Bonet i la lleidatana Èrika Sellart participaran en l'encontre internacional contra Portugal el proper dia 19 a Leiria

Ona Bonet va guanyar el salt d'alçada dels estatals de Gijón i ara anirà a Leiria

Ona Bonet va guanyar el salt d'alçada dels estatals de Gijón i ara anirà a Leiria / Avinent Manresa

Les dues atletes que el cap de setmana passat es van proclamar campiones d'Espanya sub-18 a Gijón, la saltadora d'alçada manresana Ona Bonet i la llançadora de javelina lleidatana Èrika Sellart, han rebut un premi pel seu resultat. Totes dues han estat seleccionades per l'equip estatal per participar en un encontre internacional entre Espanya i Portugal que tindrà lloc a la ciutat lusitana de Leiria. La convocatòria està formada per 76 esportistes, dels quals 21 van guanyar en la pista de les Mestas en el Campionat d'Espanya.

Totes dues atletes de l'Avinent aniran acompanyades en la seva modalitat, ja que l'encontre preveu dos atletes per estat en cadascuna de les proves. D'aquesta manera, a més de Bonet també ha estat seleccionada Paula López, del Barça, que a Gijón va ser segona classificada amb 1,72 metres, a sis centímetres de l'1,78 amb els quals va guanyar la bagenca. Per la seva banda, Sellart, que arribava a Gijón amb la tercera millor marca de les finalistes.

Per la seva banda, Sellart anirà a Leiria amb Lara Iglesias, de l'Atlética Barbanza, que també va quedar segona a Astúries a només 28 centímetres de la lleidatana.Aquesta va fer un millor llançament de 48 metres i 65 centímetres i segueix la seva bona marxa que ja venia de l'estatal sub-16, que també va guanyar quan competia pel Terres de Ponent.

Èrika Sellart, campiona d'Espanya sub-18 amb l'Avinent

Èrika Sellart, campiona d'Espanya sub-18 amb l'Avinent / Avinent Manresa