FUTBOL

La Tercera Catalana tindrà 25 equips de les comarques centrals

El grup 8 aplegarà catorze conjunts del Bages i el Berguedà i la competició es posarà en marxa el cap de setmana dels dies 16 i 17 de setembre

Una imatge del partit que va enfrontar Avià i Fruitosenc, la temporada passada

Una imatge del partit que va enfrontar Avià i Fruitosenc, la temporada passada / ARXIU/MIREIA ARSO

Redacció

La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer la composició dels 18 grups de la Tercera Catalana masculina per a la temporada 2023-24, un repertori en el qual hi trobem 25 equips del Bages, Berguedà, Solsonès, Moianès, Lluçanès, Anoia, Alt Urgell i Baix Llobregat Nord. La competició començarà el cap de setmana dels dies 16 i 17 de setembre i cada grup, de 16 equips cadascun, es resoldrà en una lliga a doble volta.

Dels 18 grups, 10 pertanyen a la demarcació de Barcelona, 4 són de Lleida, 3 de Girona, 2 de Tarragona i 1 de les Terres de l'Ebre.

En el grup 8 hi ha 13 equips bagencs, 3 dels quals de la ciutat de Manresa:

UE Avià

CE Avinyó

UE Balconada

CF Calders

CF Cardona

FC Fruitosenc

FC Joanenc B

CF Navarcles

CE Navàs B

CF Pare Ignasi Puig

FC Pirinaica B

CE Sallent

UE Sant Pau Manresa

CE Súria

L'UD Can Trias, de Terrassa, i el CF Viladecavalls completen el grup amb més presència d'equips de les nostres comarques.

Tot i que pertanyen a la mateixa comarca, el Moianès, el CE Moià està enquadrat en el grup 4 -on hi ha també el FC Pradenc, de Prats de Lluçanès- i el CF Castellterçol en el grup 5, amb molts altres clubs del Vallès Oriental, principalment.

Pel que fa al Baix Llobregat Nord, AE Abrera i FC Sant Esteve Sesrovires han estat inclosos al grup 12. I en el grup 13 hi ha els equips de la comarca de l'Anoia: UD Calaf, CF Capellades, FC Fàtima i AE Piera.

Dins la demarcació territorial de Lleida, en el grup 15 hi seran CF Organyà i CF Coll de Nargó.