El 'manresà' Tom Diawara classifica Jijantes per als quarts de la Kings League

El nou jugador del CE Manresa anota dos gols i fa una assistència en la clara victòria per 4-1 contra l'equip del Kun Agüero

Tom Diawara, protagonista de la victòria de Jijantes

Tom Diawara, protagonista de la victòria de Jijantes / Kings League

Jordi Agut

Jordi Agut

El nou jugador del CE Manresa Tom Diawara s'ha convertit en un dels protagonistes de la jornada de dissabte de la Kings League, la competició de futbol alternatiu instigada per Gerard Piqué. El davanter, fitxat dimecres procedent del San Cristóbal de Terrassa, ha anotat dos gols i ha donat una assistència per desfer-se del favorit, el Kunisports, el conjunt que presideix l'exfutbolista Sergio Kun Agüero. El 4-1 final classifica el seu equip, Jijantes FC, presidit pel periodista Gerard Romero. La propera eliminatòria serà dimarts i el rival serà El Barrio, el campió de la primera edició del torneig.

El partit de Jijantes ha estat molt bo, controlant en tot moment el rival, i donant un cop de gràcia al final de la primera meitat. Quan s'ha determinat que en els darrers minuts es jugaria un 3 contra 3, Diawara ha aprofitat la seva tècnica individual per anotar el primer gol i per assistir Fernando Quesada, autor del segon gol.

El Kunisports ha reduït la distància després del descans, amb una anotació de Ferran Corominas, però novament Tom Diawara ha trencat la defensa rival per fer el tercer, després d'una ruleta i d'un duríssim tret. Golobart, amb una acció totalment individual, ha anotat el quart. Diawara seguirà jugant la Kings League fins que el seu equip quedi eliminat, dimarts o bé en la final four del cap de setmana que ve.