Sallent viu el futbol sala amb el torneig d'estiu i els de 24 i 12 hores

El Grup Vial es va imposar en un campionat d'un mes de durada i els Reis Mags i el Newpalace s'imposen en els ràpids

Redacció. Sallent

Sallent va viure unes jornades en què el futbol sala va ser el gran protagonista. D'una banda, va finalitzar el torneig d'estiu, que s'ha vingut desenvolupant durant un mes al pavelló Agustí Rueda i, de l'altra, s'han celebrat amb èxits els campionats de 24 Hores, en categoria sènior, i 12, en la júnior.

Pel que fa al torneig, el Grup Vial es va proclamar campió després d'imposar-se al Perruqueria Martí en la final per un ajustat 5-4. En un pavelló ple de gom a gom, el regidor, Marc Prat, i el tècnic d'esports, Joan Martí, van entregar els guardons. També n'hi va haver per al Reis Mags com a màxims golejadors i al Brazil FC com a menys golejat.

El mateix escenari també va acollir les 24 Hores sènior i les 12 de base. En el primer van actuar nou formacions i en el segon, set en la categoria aleví-infantil i quatre en la de benjamins.

El Reis Mags va guanyar en les 24 Hores en derrotar el 9Sport en la final per un igualat 2-1. El triomf en els alevins-infantils va recaure en el Newpalace, que va derrotar el Pista Team per 3-0. Finalment, la victòria de benjamins va ser per al Red Devils, que va superar el Mini Pista Team per penals, després d'un resultat final de 2-2.

També hi va haver premis especials. En sèniors, màxim golejador per al Bar La Cova, menys golejat per al 9Sport i el de joc net per al Reis Mags. En les altres categories, en aleví infantil van ser per a Newpalace, els dos primers, i per a Les Galàctiques i en els benjamins, van recaure en el Red Devils, per partida doble, i per a l'AE Sallent.