HOQUEI PATINS

La federació europea convida l'Igualada Rigat disputar la Champions

El conjunt anoienc es va classificar setè a la lliga i aprofita l'absència dels grans clubs europeus que fa dues temporades van crear la Superlliga pel seu compte

Partit entre l'Igualada Rigat i el Reus en la passada edició de l'OK Lliga

Partit entre l'Igualada Rigat i el Reus en la passada edició de l'OK Lliga / ARXIU/JORDI BIEL

Redacció

La World Skate Europe ha convidat l'Igualada Rigat a jugar la propera edició de la Champions League, la principal competició europea d'hoquei patins organitzada per la federació continental. El club ha acceptat la invitació i, per aquest motiu, del 13 al 15 d'octubre el primer equip de l'entitat disputarà la fase prèvia amb l'objectiu de classificar-se per la fase de grups.

L'organisme europeu va comunicar als equips que van acabar en sisena i setena posició de la Parlem OK Lliga, el Finques Prats Lleida i l'Igualada Rigat, respectivament, que podien accedir a la prèvia de la Champions. Fa dos anys, els principals clubs europeus es van escindir de la WSE per la negativa de la federació a reformar l'Eurolliga i van crear una Superlliga pròpia englobats dins de l'Associació Europea de Clubs d'Hockey Patins. Per aquest motiu, entitats com el Barça, el Liceo, el Reus, el Noia, el Porto, el Benfica i l'Sporting Club no disputen la Champions.

Els rivals de l'Igualada Rigat que dirigeix Marc Muntané es definiran en el sorteig que tindrà lloc el proper 12 d'agost. El format de competició d'aquesta prèvia estarà format per quatre grups de quatre equips cadascun, els dos primers dels quals accediran a la següent fase. Els vuit equips restants aniran a la fase prèvia de la World Skate Europe Cup.

En virtut de la setena posició assolida a l'OK Lliga, els igualadins van aconseguir el dret a disputar la WSE Cup. Ara, però, ha sorgit l'oportunitat de prendre part en la màxima competició i el club anoienc ha decidit aprofitar-la.