MOTOCICLISME

Josep García liderarà Espanya als Sis Dies Internacionals d'Enduro

El surienc és un dels integrants d'una llista de quatre pilots que competiran al novembre a l'Argentina i en la qual també hi ha l'alturgellenc Jaume Betriu

Josep García tornarà als ISDE un cop s'acabi el campionat del Món

Josep García tornarà als ISDE un cop s'acabi el campionat del Món / ANDREA BELLUSCHI/FUTURE7MEDIA

Redacció

El pilot surienc Josep García liderarà un cop més l'equip espanyol que participarà del 6 a l'11 de novembre en els Sis Dies Internacionals d'Enduro (ISDE), que enguany tindran lloc a a San Juan, a l'Argentina. En la selecció anunciada avui per Cristóbal Guerrero també hi serà Jaume Betriu, de Coll de Nargó.

Els ISDE són la gran cita anual de l'enduro juntament amb les diferents curses del Campionat del Món que se celebren al llarg de la temporada. El certamen arriba a la 97a edició i Espanya hi acudirà amb Josep García (KTM 250 4T) i Sergio Navarro (Husqvarna 250 4T), a la categoria E1, Alejandro Navarro (Beta 350 4T), en E2, i Jaume Betriu (KTM 300 2T), en E3.

En l'edició de l'any passat d'aquesta competició considerada com les Olimpíades de l'enduro, i en la qual hi participen les millors seleccions del món, Josep Garcia va ser el més ràpid de tots els participants per segon any, i Espanya va pujar al tercer graó del podi.

"Aquest any només portarem equip Trofeu", indica el seleccionador Cristóbal Guerrero en referència a que l'equip del 2023 està format només per quatre pilots que competiran a la categoria màxima. "Els quatre escollits són, a dis d'avui, els més forts tant en el Mundial com en el campionat estatal, i objectivament s'ho mereixen", afegeix.

Sobre les aspiracions de la selecció espanyola, Guerrero opina que "podem fer un gran paper i lluitarem per estar com més amunt millor i, si tot acompanya, podem pensar en la nostra primera victòria en Trofeu". Així mateix, el tècnic explica que "els júniors i les fèmines continuaran en el Mundial en l'equip nacional com fins ara".