FUTBOL FEMENÍ

Castellgalí acull un torneig juvenil femení amb el Barça i el Reial Madrid CF

La primera edició de la Future Fem Champions Cup organitzada pel Femení FC El Breny aplega les promeses de l’Atlètic de Madrid i el Llevant UD, a més de les blaugrana i les blanques

El juvenil del Femení FC El Breny va debutar en una competició de caràcter amistós a finals de juny

El juvenil del Femení FC El Breny va debutar en una competició de caràcter amistós a finals de juny / FEMENÍ FC EL BRENY

El recentment constituït Femení FC El Breny, una nova entitat esportiva que neix a la població bagenca per tal de fomentar la pràctica del futbol entre les nenes, les noies i les dones de Castellgalí i d’altres localitats del Bages Sud, organitza, aquests propers divendres i dissabte, la primera edició de la Future Fem Champions Cup El Breny Castellgalí. El trofeu de caràcter amistós aplegarà, en l’edició inaugural, les formacions juvenils A de quatre dels equips capdavanters de la Primera Divisió femenina: el FC Barcelona, el Reial Madrid CF, l’Atlètic de Madrid i el Llevant UD. Els conjunts representatius del CF Damm, el Girona FC, el Joventut Almassora CF (País València) i el Femení FC El Breny completen el cartell de la competició. 

El Femení FC El Breny va iniciar els tràmits burocràtics per constituir-se com a entitat esportiva de ple dret el dimecres, 9 de febrer del 2022. El darrer cap de setmana de juny, el club va organitzar un primer torneig femení de categoria juvenil amb vuit equips d’arreu de Catalunya. L’èxit de l’empresa va incitar la junta directiva de l’entitat a estructurar la Future Fem Champions Cup El Breny Castellgalí, que podria aplegar a la població diverses campiones del món sub-17.

La fase de grups de la com petició és desenvoluparà entre la tarda de divendres i la matinal de dissabte. Els quatre conjunts que configuren el grup A (FC Barcelona, Atlètic de Madrid, Girona FC i Joventut Almassora CF) i els quatre que integren el grup B (Reial Madrid CF, Llevant UD, CF Damm i Femení FC El Breny) s’enfrontaran en una lligueta en la qual cadascuna de les formacions mesurarà aptituds futbolístiques amb tots els altres equips. Els partits tindran una durada de 40 minuts. Dissabte, a partir de les 13.40 hores, es disputaran els enfrontaments per determinar el 7è i el 8è llocs i el 5è i el 6è, així com per decidir el 3r i el 4t classificats. La gran final s’iniciarà a les 16.25 hores.

El conjunt juvenil del Femení FC El Breny el configuren una selecció de jugadores federades de la comarca del Bages. A hores d'ara, l'entitat aplega una dotzena de futbolistes d'entre 8 i 15 anys i malda per completar la formació d'un equip de veteranes.