FUTBOL/TORNEIG INTERCLUBS

La UE Sant Pau s'imposa al Torneig Interclubs (0-1)

El conjunt representatiu del barri manresà i el juvenil B del CE Manresa van reeditar la darrera final de l’Interbarris però amb un resultat invers

Els jugadors del juvenil B del CE Manresa i de la UE Sant Pau van competir amb ímpetu a la final / JORDI BIEL

La intensitat va caracteritzar la final de la categoria masculina de la primera edició del Torneig Interclubs. El decisiu duel va enfrontar els mateixos equips que van dirimir l’última final del Torneig Interbarris el primer diumenge de setembre del 2021: el juvenil B del CE Manresa i la UE Sant Pau. Aleshores, una emocionant tanda de 22 penals va determinar el guanyador i va permetre el CE Manresa imposar-se (9 a 8). Ahir, el conjunt representatiu del barri manresà va conquerir el trofeu gràcies a un gol materialitzat per Ariel Alberto Aldas quan només faltaven dos minuts i 40 segons per al final de l’enfrontament.

A la primera semifinal, el juvenil B del CE Manresa va superar el filial del FC Pirinaica a la tanda de penals (2 a 3), després que ambdues formacions signessin taules sense gols. I a la segona, la UE Sant Pau va sotmetre el Club d’Esports Avinyó (1 a 0). Ariel Alberto Aldas (min 18) va classificar el seu equip per a la final en transformar un penal comès sobre Marc Gómez. Els avinyonencs van malbaratar quatre ocasions de gol immillorables.

La final va consistir en un partit de dues parts de trenta minuts cadascuna. Ambdós finalistes van jugar amb una intensitat pròpia d’un partit de competició oficial. Durant el primer període, el porter blanc-i-vermell Ian Carrión va conjurar l’enverinat xut ras i creuat d’Ariel Alberto Aldas (min 8) i el central Youssef Akhazzan va estavellar una rematada de cap al travesser (min 20). A la represa, els jugadors entrenats per Jordi Bernal van impedir a la UE Sant Pau imposar la seva teòrica superioritat. Quan faltaven menys de tres minuts per al final, David Muñoz va servir una falta al cor de l’àrea de penal. L’acció va generar un munt de refusos i Ariel Alberto Aldas, a boca de canó, va marcar el gol decisiu. Ja en el darrer minut de l'enfrontament, el CE Manresa B va tenir una triple ocasió (Biel Dolado, Mario Floch i Youssef Akhazzan) que no va fructificar.

LA FITXA TÈCNICA.

CE MANRESA B (Sistema de joc: 3-5-2). Ian Carrión (Deniz Bernal min 31); Youssef Akhazzan, Miquel Messeguer (Achraf Hablili min 59), Iker Rodríguez; Iker Cano (Arnau Camprubí min 31), Aleix Soler (Manel Sánchez min 31), Marc Escudero, Biel Dolado, Yedid Santaella; Hamza Khali (Rafa Catalán min 31) i Achraf Hablili (Mario Folch min 31).

UE SANT PAU (Sistema de joc: 3-5-2). Lluís Martínez; Àlex Pulido, Mamadou Lamine, Mohamed Nizar (Èric Gómez min 52); Roger Blanes (Guillem Galán min 59), Oriol Simón (Marc Gómez min 31), David Muñoz (Arnau Alonso min 46)(Christian Acera min 57), David Pachón (David Muñoz min 44), Christian Acera (Julián Espitia min 44); Alejandro Nieto Rayo (Oriol Simón min 46) i Ariel Alberto Aldas.

ÀRBITRE. Aleix Rojas Calvera (Delegació del Bages). Va amonestar els blanc-i-vermells Hamza Khali (min 18), Biel Dolado (min 21) i Achraf Hablili (min 28) i els jugadors de la UE Sant Pau David Muñoz (min 18), Mohamed Nizar (min 20) i Roger Blanes (min 27).

GOL. 0-1 Ariel Alejandro Aldas min 58.

ESTADI. Municipal de Mion-Puigberenguer. 130 espectadors.