Futbol/Segona RFEF

El CE Manresa incorpora el davanter Pol Ballesteros, el catorzè fitxatge de l'estiu

El club considera el jugador, que la temporada passada va actuar a l'Eivissa Pitiüses cedit pel Nàstic de Tarragona, "una oportunitat de mercat d'última hora"

Pol Ballesteros, en la seva etapa amb el Nàstic de Tarragona

Pol Ballesteros, en la seva etapa amb el Nàstic de Tarragona / Gimnàstic de Tarragona

Redacció. Manresa

El Centre d'Esports Manresa ha anunciat aquest dimecres la contractació del davanter de 26 anys Pol Ballesteros, una arribada que és considerada des del club manresà com una "oportunitat de mercat d'última hora". De fet, les possibilitats de fer fitxatges finalitzen divendres a la nit i l'endemà els homes de Xavi Corominas ja s'estrenen a Segona RFEF amb la visita a l'Atlètic Saguntí.

Ballesteros, que aquesta setmana s'acomiadava de l'afició del Nàstic de Tarragona, el seu equip fins ara, a través de les xarxes socials, va jugar la temporada passada a l'Eivissa Illes Pitiüses. Amb la formació balear va jugar 33 partits, dels quals 21 de titular, i va anotar cinc gols, amb dos doblets en dos partits.

El nou atacant manresà "pot jugar en diverses posicions de l'atac, amb velocitat, un contra un i bona capacitat realitzadora", tot i que en cap temporada no ha superat els cinc gols de l'any passat. Format al juvenil del Masnou, va actuar també al Terrassa i al Llorca abans de ser fitxat pel Nàstic. Va actuar al filial, la Pobla de Mafumet, abans de fer-ho al Sabadell, a Segona B, al propi Nàstic i de viure dues cessions, al Badalona i al Pitiüses.

És la catorzena contractació del Manresa aquest estiu després dels defenses Bioque, Nacho Pastor, Yeray Izquierdo, David Pons i Yaya Sidibé, els centrecampistes Martí Soler, Alpha Bakayoko i Nil Garrido i els davanters Omar Ouhdadi, Tom Diawara, Enric Baquero, Carlos Gilbert i Álex Pachón