TRIAL

Toni Bou tanca el seu 17è títol amb un nou triomf a França

El pilot de Piera es va proclamar campió el dissabte i avui ha tornat a vèncer els seus rivals en la cloenda del campionat

L'eufòria de Toni Bou en conquerir el dissetè títol mundial

L'eufòria de Toni Bou en conquerir el dissetè títol mundial / HONDA RACING

Redacció

Toni Bou ha rubricat avui amb una victòria una altra temporada excepcional, després de guanyar dissabte el seu 17è títol mundial a l'aire lliure (33è en total si se sumen els 16 sota sostre). En la segona jornada del Gran Premi de França, última cursa del campionat que ha tingut set seus, el pilot de Piera s'ha imposat novament als seus rivals el circuit de Vertolaye.

En la segona jornada, el motociclista anoienc del Repsol Honda Team, i que pilota una Montesa, ha fet 29 punts de penalització i ha estat superior a Jaime Busto (GasGas), amb 38 punts. Gabriel Marcelli (Montesa) ha finalitzat tercer, amb 51, per davant de Matteo Grattarola (Beta), amb 52, i Miquel Gelabert (Beta), amb 57.

En la general del Mundial, Bou finalment ha totalitzat 271 punts, amb onze victòries i tres segones posicions en les 14 jornades dels set grans premis celebrats. Jaime Busto ha estat segon amb 236, per davant de Marcelli (191), Grattarola (169) i un clàssic com Adam Raga (TRRS), cinquè finalment amb 155 punts.