Futbol/Segona RFEF

El CE Manresa rep un sempre competitiu València Mestalla en el debut a casa

L'equip de Xavi Corominas vol confirmar el seu gran inici, amb el triomf a Sagunt, davant de l'afició del Nou Estadi del Congost

Xavi Corominas, entrenador del CE Manresa

Xavi Corominas, entrenador del CE Manresa / Jordi Biel

Redacció

El CE Manresa va començar la lliga com un tro, amb una gran victòria el cap de setmana passat a Sagunt, i ho vol refermar en l'estrena a casa. Serà aquest dissabte, a partir de les set de la tarda, quan el combinat blanc-i-vermell rebrà el València Mestalla, conjunt filial que sempre lluita per estar en les primeres posicions de la classificació i, per tant, per ascendir. Tot i que el primer equip, el de Rubén Baraja, se li ha endut una bona quantitat de jugadors respecte de la temporada passada, el conjunt valencià manté el bon nivell. Va estrenar-se en el campionat amb un empat a casa contra l'Andratx (1-1).

El duel es juga en un horari no habitual, un dissabte a les set de la tarda, moment en què segurament no farà tanta calor com hauria fet diumenge al migdia. El tècnic dels manresans, Xavi Corominas, ha explicat en la prèvia que "estem contents de l'inici de la setmana passada i també de la feina que hem fet aquests dies .Els jugadors estan amb molta il·lusió i juguem contra un dels rivals més potents de la categoria, que està fet per jugar a la zona alta. Segur que després d'haver empatat a casa voldran resoldre aquí, però tenim armes per tirar el partit endavant. A més, volem sentir com el Congost ens anima per aconseguir els tres punts. Després de la primera jornada, el Manresa era segon, només superat per diferència de gols pel Badalona Futur.