Futbol sala

El Covisa jugarà a la Copa contra el Cerdanyola però fins dimecres no sabrà si a casa o a fora

Bagencs i vallesans van disputar la temporada passada una trepidant eliminatòria de play-off que tindrà repetició el 26 o el 27 d'aquest mes

El Covisa-Cerdanyola del maig passat fa venir grans records

El Covisa-Cerdanyola del maig passat fa venir grans records / Alex Guerrero Maestre

Redacció. Manresa

El Covisa Manresa s'enfrontarà al Cerdanyola del Vallès en la segona eliminatòria de la Copa del Rei de futbol sala, malgrat que encara no sap si ho farà a casa o a fora. Després de desfer-se del Salou diumenge (1-3), el conjunt de Paco Cachinero es veurà les cares amb un equip prou conegut. D'una banda, perquè també és un dels habituals de Segona B i, de l'altra, perquè tots dos van jugar una trepidant eliminatòria d'ascens a Segona la temporada passada, que va culminar amb una remuntada blanc-i-vermella al Pujolet.

De moment, encara no se sap si aquesta ronda, a partit únic, es jugarà a Manresa o al Vallès, ja que en tractar-se de dos equips que comparteixen categoria això s'ha de determinar en un sorteig. Aquest tindrà lloc aquest dimecres i el partit es jugarà el 26 o el 27 d setembre.

Última cita de pretemporada

D'altra banda, el Covisa va disputar els últims partits de pretemporada just abans de l'inici de la competició, aquest dissabte a la tarda, al Pujolet, contra l'Industrias B. Els bagencs van jugar un triangular davant del Ripollet i del Girona.

Es tractava de disputar tres partits d'una part de vint minuts cadascú. Els locals tenien les baixes per lesió d'Asís, Lavado i del porter suplent, Cella i els jugadors estaven molt carregats físicament per l'esforç del dia anterior.

En el primer partit, un Girona amb tres baixes per lesió i un Ripollet més complet, equips importants de Tercera Divisió, van empatar a un gol. Poc després, el Covisa es va desfer del gironins per un clar 3-1, amb bons minuts i efectivitat de cara a la porteria rival.

El triangular, finalment, va caure de la banda del Ripollet, que disposa de jugadors com Ramon o Daniel, i que es va imposar per un clar 3-1. També cal tenir en compte que el Covisa va errar dos dobles penals, que haurien pogut fer que el resultat fos més ajustat.

L'equip de casa va afrontar els dos partits amb els porters Arriero i Blasco i els jugadors de camp Ambrós, Terri, Uri, Aleix Pérez, Aarón, David Lozano, Aarón Lozano i Santa. Caldrà veure si alguns dels que va faltar es recuperen per al duel de dissabte.