Futbol/Lliga F

La igualadina Júlia Mora participa en la victòria del Levante Las Planas a Eibar

L'equip de Sant Joan Despí inicia la competició amb una victòria davant d'unes guipuscoanes que també tenen presència anoienca amb la portera suplent Noelia Garcia

Júlia Mora (esquerra) defensant en el partit jugat a Eibar

Júlia Mora (esquerra) defensant en el partit jugat a Eibar / LaLiga

Agències. Eibar

El Levante Las Planas, en què ha jugat com a lateral dreta la igualadina Júlia Mora, ha iniciat la Lliga F amb una victòria per 1-2 al camp de l'Eibar, equip que acaba de retornar a la màxima divisió i que té a una altra jugadora de la capital de l'Anoia, la portera Noelia García, a les seves files. Aquesta no ha jugat en el partit d'aquest dissabte, com tampoc no ho ha fet una altra igualadina del conjunt de Sant Joan Despí, Laura Martínez, que no era ni a la convocatòria.

El conjunt català s'ha avançat en el marcador amb un gol de la marroquina Yasmin M'Rabet als 13 minuts de la primera meitat. Ane Campos ha igualat per a les guipuscoanes quan només faltaven cinc minuts per als 90, però en el tercer del temps afegit, Jessica Martínez ha fet l'1-2 i ha fet que els tres punts marxessin d'Ipurua, en el duel de la segona jornada que realment és el primer que es disputa per la vaga de la setmana passada.

A part de la victòria del Reial Madrid a València de divendres (0-2, amb gols de Del Castillo i Feller), aquest dissabte l'Atlètic de Madrid ha derrotat per 3-0 l'Athletic de Bilbao, amb dos gols de Sheila Guijarro i un de la internacional Eva Navarro. Precisament, la seleccionadora espanyola, Montse Tomé, ha estat a la llotja veient aquest partit en una jornada en que tampoc no es va fer pública la llista de convocades de la selecció espanyola per a la Lliga de Nacions. Ara per ara, sembla que s'està negociant amb les 39 jugadores que es van negar a assistir-hi però també s'està elaborant una llista B.