El Cardona venç un derbi d'alt nivell contra el Súria (3-1)

Els cardonins resolen amb un bon inici de matx un partit intens entre dos dels millors equips del grup

Redacció

El Cardona va aconseguir imposar-se al Súria (3-1) en un 'Derbi de la sal' entre dos dels candidats a la part alta d'aquesta temporada i que va omplir les grades del Municipal de Vida Activa. Tot i ser un partit igualat, el domini cardoní a l'inici de cada part, juntament amb una bona defensa malgrat els nombrosos intents d'un Súria que no va abaixar els braços, va propiciar que els cardonins, que ja van acabar la temporada passada amb molt bona dinàmica i han mantingut el bloc, comencessin el curs amb tres punts.

Els de David Andreu van començar més forts i, al minut dos, una bona jugada trenada la va rematar a la xarxa el fitxatge estrella d'aquesta temporada, Joan Viladomat (pitxitxi del grup l'any passat amb el Calders). El Súria no s'arronsava, però el Cardona jugava amb intensitat i, abans del quart d'hora de joc, Aitor Segura va fer el segon. Al llarg de la primera part que es va anar igualant, els suriencs, que van fer un molt bon partit, van intentar i, fins i tot, van estavellar la pilota al pal en un llançament de córner, però el Cardona estava còmode a darrere.

L'inici del segon temps va ser frenètic. Als dos minuts de la represa, Segura es va plantar davant del porter i no va fallar, fent el seu doblet personal, però els suriencs no es van rendir i, en una jugada aturada, Ferran Quintana va escurçar distàncies. Tot i això, el Cardona va mantenir la calma i va aguantar bé la pressió visitant, i fins i tot va tenir un parell d'ocasions per augmentar la renda, que no va materialitzar. La resta de segona part es va mantenir la igualtat, però cap dels dos conjunts va aconseguir marcar i els tres punts es van quedar a Cardona en un duel que mostra que, enguany, el nivell del grup serà molt alt.