El FC Pirinaica organitza un duel solidari amb el Marroc

El primer equip de l’entitat jugarà diumenge un partit amb una selecció de jugadors marroquins per recaptar fons per als damnificats pel terratrèmol

La solidaritat guia Soufian Grana i els seus companys d’equip

La solidaritat guia Soufian Grana i els seus companys d’equip / arxiu/àlex alegre

La tragèdia provocada pel terratrèmol que va sacsejar el centre del Marroc el divendres, 8 de setembre, a les 23.11 hores, va commoure els membres de la junta directiva i els futbolistes del FC Pirinaica. Els responsables de l’entitat manresana van prendre de seguida la decisió de cercar la fórmula idònia per aportar el seu granet de sorra a l’hora de pal·liar el dolor de les víctimes i, d’aleshores ençà, han cercat com fer-ho de la forma més efectiva possible. 

Una cursa i un partit solidaris

El resultat d’aquest procés ha estat l’organització de dues activitats esportives que es desenvoluparan el proper diumenge, 24 de setembre, amb la finalitat de recaptar fons per als damnificats pel terratrèmol que va assolar el país magrebí. La primera serà una cursa atlètica de 5 km que la col·laboració del Club Atlètic Manresa i de l’Ajuntament han possibilitat. La prova es desenvoluparà en un circuit urbà amb sortida i arribada al Municipal de Mion-Puigberenguer. La totalitat dels diners que es recaptin com a conseqüència de la formalització de les inscripcions es donaran a les entitats que treballen per dignificar la qualitat de vida dels supervivents. A continuació (11 hores), el feu del FC Pirinaica acollirà un partit entre el primer equip vermell i un combinat de jugadors marroquins de Manresa i el Bages que lluiran la indumentària oficial de la selecció del Marroc. La quantia econòmica derivada de la venda d’entrades s’afegirà al recaptat per la cursa.