El Solsona torna a perdre (0-1) en un partit polèmic

Els solsonins van reclamar un penal i els hi van anul·lar un gol en temps de descompte

Redacció

Un Solsona molt mermat per les baixes va perdre a casa contra el Juneda (0-1) en un partit on els solsonins van dominar i es van sentit perjudicats per l'actuació arbitral. L'equip de Xavi Díaz porta dos derrotes en dos partits, tot i que té la segona jornada pendent per les reformes al camp del Cervera.

L'equip va sortir amb els únics deu jugadors de camp que tenia disponibles (al segon temps va haver de jugar amb dos jugadors tocats i dos juvenils) però, tot i així, va arrabassar la pilota al Juneda, que es va empetitir des de bon principi i no tenia cap possibilitat de jugar la pilota. Els de Xavi Díaz tenien la possesió, mentre que els visitants es dedicaven a defensar i a trenar jugades verticals, a part de travar, de bones i males maneres, el joc dels blau-i-blancs. Al minut 35, a la sortida d'un córner, Cusine va rematar i va fer l'únic gol del matx.

El segon temps també va ser de domini local. Els de les Garrigues es defensaven com podien i els solsonins no estaven del tot lúcids en la zona de tres camps. A les acaballes del partit, els jugadors locals van reclamar un clar penal sobre Roger Ribera que el col·legiat va considerar no punible i, al minut 93 de partit, un xut mal refusat del porter junedenc, que es va entrebancar amb el seu propi defensa, va acabar a dintre la porteria, però l'àrbitre va anul·lar l'acció que significaria l'empat per falta en atac, quan cap jugador solsoní estava a prop del porter. Això va enfurismar als locals, però no hi va haver temps per més i els tres punts van volar, altre cop, lluny de Solsona.

SOLSONA: Vidosa, Ballarà (Cardona 75’), Barniol, Vendrell, Ribera, Melnikas (Valero 75’), Serra, Moreno, Alvarez, Rachdi (Ferrer 61’) i Olivella (Piñot 61’).

JUNEDA: Codina, Lluís, Roura, I. Lahuerta (E. Lahuerta 75’), Cusine, Adam (Barrull 80’), Sans, Mayoral (Barrufet 86’), Giné (Aixalà 56’), Assiad (Orteu 61’) i Barrufet.

GOLS: 0-1 Cusine min 35

ÀRBITRES: Nicolás Alonso, auxiliat per Edgar Hurtado i Santiago Plana. Va amonestar als locals Ballarà, Piñot i Soria i als visitants Adam, Assiad, I. Lahuerta, Codina i Sans.