FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

El Covisa Manresa FS segella el segon triomf consecutiu (3-1)

Carles Ambrós i Carlos Lavado van donar tres gols d’avantatge als locals abans del descans que l’AE les Corts no va poder neutralitzar a la represa

Sense oferir la seva millor versió, el Covisa Manresa FS va superar amb solvència l’AE Les Corts (3 a 1) i va signar la segona victòria seguida a la lliga, un triomf que aferma els blanc-i-vermells en els primers llocs de la taula classificatòria.

La primera meitat de l’enfrontament es va caracteritzar pel ritme irregular que tenia el joc com a conseqüència del desordre tàctic que van exhibir ambdues formacions. La iniciativa ofensiva corresponia als jugadors de Paco Cachinero, però els verd-i-negres neutralitzaven sense excessives dificultats els embats ofensius dels amfitrions. A més, la defensa local no estava ben ajustada i els barcelonins trobaven la fórmula per superar la pressió a la parcel·la defensiva de l’oponent que exercien els manresans. En aquest context, una magnífica acció individual de Carles Ambrós culminada amb un inapel·lable xut ras i creuat va permetre el Covisa Manresa FS adquirir un mínim avantatge a l’electrònic (min 8) que dos gols consecutius de Carlos Lavado en el tram final del primer període van convertir en substancial (3 a 0).

Els blanc-i-vermells van millorar les seves prestacions en defensa a la represa i l’AE les Corts només va poder minimitzar el seu desavantatge gràcies a una canonada llunyana de Josep Oriol Serrano (min 27). L’opció tàctica de jugar amb porter jugador utilitzada pels verd-i-negres en els últims tres minuts del duel tampoc va fructificar i l’avantatge adquirit pels amfitrions va prevaler.

LA FITXA TÈCNICA.

COVISA MANRESA FS. Oriol Blasco (p), Carles Ambrós, Carlos Lavado, David Lozano i Àlex Terraga Terri -cinc inicial-, Aleix Pérez, Xavier Santaella Santa, Aarón Lozano, Oriol Jo Uri, Aaron Riera, Iván Martín i Iván Silva (p).

AE LES CORTS. Àlex Royo (p), Josep Oriol Serrano, Franc Cortés, Cristòfol David Monterrubio Monte, Marco Rodríguez -cinc inicial-, Roger Panadès, Alejandro Beltran Ale, Adrià Térmens, David Parcet, Alejandro Blasco Blaskinho, Paul del Río i Oriol Carrasco Uri (p).

ÀRBITRES. Marc Álvarez del Toro i Arnau Ayala Conte.

GOLS. 1-0 Carles Ambrós min 8, 2-0 Carlos Lavado min 19, 3-0 Carlos Lavado min 20 i 3-1 Josep Oriol Serrano min 27.