El Manresa CBF assegura un triomf davant d'un gran CEJ l'Hospitalet (60-51)

Les bagenques resolen un partit amb alts i baixos que se'ls va complicar en els darrers minuts

Redacció

Victòria important del Manresa CBF, que firma al pavelló del Nou Congost per 60-51 davant d'un CEJ l'Hopitalet que es postula per ser entre els millors equips de la competició. Les de la capital del Bages van tenir molt bones estones de joc, però van pagar cars els nervis en un darrer període que els va estar a punt de costar el partit.

El matx va començar de cara per a les manresanes. Els atacs gaudien d'un criteri molt encoratjador, i a l'altre costat del parquet, en defensa, controlaven amb gran èxit les principals anotadores i generadores hospitalenques. Al segon període, però, l'encert, sobretot en els llançaments de dos punts va baixar en excés. Les bagenques patien per anotar situacions que no fossin triples, i veien com el seu avantatge, de gairebé 9 punts a l'inici de quart, es diluïa, i s'arribava a la mitja part amb el marcador empatat.

La reacció no es va fer esperar. L'energia de les locals va reaparèixer i les bones defenses ofegaven la capacitat ofensiva visitant. Es forçaven 24 segons de possessió i s'arribaven a molestar tots els llançaments que intentaven les hospitalenques. Una agressivitat defensiva que es contagiava en atac, i tornava a donar marge de maniobra a les de la capital del Bages. Una bombolla d'oxigen que van consumir quan restaven menys de quatre minuts de duel, quan els nervis els van passar factura. Un parcial de 0-9 acostava de nou les visitants, però amb només cinc punts d'avantatge i un minut i mig a l'electrònic, les locals van saber resoldre amb èxit les darreres possessions.

MANRESA CBF: Ortas 15, Sall, Garcia 10, Rovira, Gener 10 -cinc inicial- Ribera 19, Beltran 4, Diallo 2, Caro, Soteras i Martí

CEJ L’HOSPITALET: Ortiz 2, Fuster 7, Anducas 4, Prado 8, Turrión 11 -cinc inicial- Domínguez 7, Tarkanian, Moreno, Ballesta 3, Ana Martínez, Emma Martínez 2 i Gili 7

ÀRBITRES: Renart i Moreno

PARCIALS: 15-10, 26-26 (descans), 45-32, 60-51