PIRAGÜISME/COPA DEL MÓN

Miquel Travé signa el tercer lloc a l’última prova de la Copa del Món

El palista urgellenc va pujar al podi al canal que acollirà la competició de piragüisme dels propers Jocs Olímpics de París

El palista urgellenc va destacar a Vaires-sur-Marne, prop de París

El palista urgellenc va destacar a Vaires-sur-Marne, prop de París / REIAL FEDERACIÓ ESPANYOLA DE PIRAGÜISME (RFEP)

Reeixida actuació de Miquel Travé a la darrera prova de la Copa del Món de Canoa Eslàlom. El palista de la Seu d’Urgell va oferir unes notables prestacions al canal de la població francesa de Vaires-sur-Marne, és a dir, a les mateixes instal·lacions en els quals es desenvoluparan les competicions de piragüisme dels propers Jocs Olímpics.

Miquel Travé va aconseguir la medalla de bronze a la modalitat C1. El palista urgellenc només va requerir 1 segon i 33 centèsimes més que el guanyador, l’italià Raffelo Ivaldi (95 segons i 50 centèsimes). Tot i que Miquel Travé únicament ha pres part i puntuat en tres proves de la Copa del Món, l’excel·lent resultat assolit a Vaires-sur-Marne li permet segellar la setena posició final a la classificació general de la competició (186 punts).

Pel que fa a la modalitat K1, la també palista urgellenca Mónica Dòria, que competeix amb la selecció del Principat d’Andorra, va ser setena a Vaires-sur-Marne i va aconseguir una elogiable cinquena posició final a la classificació general de la Copa del Món (194 punts).