FUTBOL SALA

El Sala 5 Martorell rep el potent Full Energía Saragossa i el Covisa Manresa FS visita la pista del Futsal Barceloneta

L'oponent del Sala 5 Martorell a la Segona Divisió Nacional ha guanyat els dos primers partits de lliga i el del Covisa Manresa FS a la Segona Divisió B ha perdut els tres que ha jugat fins ara

El porter Sergio Arriero torna a estar a disposició del tècnic blanc-i-vermell Paco Cachinero

El porter Sergio Arriero torna a estar a disposició del tècnic blanc-i-vermell Paco Cachinero / ARXIU/OSCAR BAYONA

Les naus capitanes del Covisa Manresa FS i del Sala 5 Martorell afronten partits de característiques contraposades, aquesta tarda. Els blanc-i-vermells jugaran a la pista del Futsal Barceloneta (18.30 hores), en partit corresponent a la 4a jornada del grup 3r de la Segona Divisió B. El conjunt barceloní encara no ha puntuat malgrat haver reforçat la seva plantilla amb tres jugadors provinents del Sala 5 Martorell (Abdelmalik Akarkach, Ferran Ruiz Ferru i Pau Albacete) i dos de l’AE l’Hospitalet Bellsport (el porter Joan Miñano i Sergio Costa Chechu). El tècnic Paco Cachinero recupera els porters Sergio Arriero i Marc Cella.

Per la seva banda, el Sala 5 Martorell rebrà el potent Full Energía Saragossa (18.30 hores). Els aragonesos s’han imposat en els dos primers partits de lliga de la Segona Divisió Nacional.