Motor

Més de 600 vehicles es reuneixen a la 17a edició de la Land Rover Party

Els participants de la trobada, a la finca de Les Comes, posen a prova les capacitats dels seus tot terreny en més de 80 km de pistes 4x4

Redacció. Súria

La finca de les Comes, a prop de Súria, va tornar a acollir la festa dels Land Rover. Va ser la dissetena edició de la festa d'aquests tot terreny, la Land Rover Party, que va posar a prova la capacitat tot terreny de més de 600 cotxes en més de 80 quilòmetres de pistes 4x4 amb diferents nivells de dificultat.

Una de les novetats més destacades va ser la incorporació d'una zona de Food Trucks amb música en directe, que va oferir una gran varietat gastronòmica i entreteniment musical. També es van organitzar cursos de ioga i pilates per a tota la família, una zona de punteria i una activitat d'habilitat que va posar a prova la destresa dels conductors.

Els assistents que no disposaven d'un Land Rover van tenir una àmplia gamma d'activitats i entreteniment a la seva disposició, com un rocòdrom, una fira comercial, activitats infantils, el Tour 4x4, concerts, exhibicions i d'altres atraccions. També va permetre provar el nou Land Rover Defender sota la supervisió d'instructors especialitzats.

Una altra de les activitats va ser la Supertrack General Tire, on es van superar obstacles naturals com pedres i basses d'aigua, i un renovat circuit de RC Crawler, una exposició i desfilada de Land Rover clàssics. També es va poder gaudir d'una conferència amb Carlos Hernández, un reconegut periodista del motor, coronada per una paella amb l'assistència de més de mil persones i la intervenció del grup de música Zàping.