Natació

Fibracat amplia a la natació artística el patrocini dels equips femenins del CN Manresa

La contribució de l'operadora de telecomunicacions puja lleugerament dels 10.000 euros dels dos anys anteriors, en què s'incloïa un amistós de waterpolo Espanya-Estats Units

Els equips del CN Manresa femení de natació i artística, amb les autoritats, durant la presentació del patrocini

Els equips del CN Manresa femení de natació i artística, amb les autoritats, durant la presentació del patrocini / Oscar Bayona

Redacció. Manresa

L'operador de telecomunicacions Fibracat ha renovat i ampliat a la natació artistica el patrocini als equips femenins del Club Natació Manresa, després de dos anys de col·laboració entre l'empresa i l'entitat. L'anterior acord era de 10.000 euros i incloïa l'organització del partit de waterpolo Espanya-Estats Units, previ als Jocs Olímpics de Tòquio, que es va disputar a les piscines Manel Estiarte i Duocastella. Tot i que no s'ha fet públic quan es paga en aquesta ocasió, la presència del nom de Fibracat als banyadors de les nedadores d'artística fa que el total sigui lleugerament superior a aleshores.

La responsable comercial de Fibracat, Cristina Méndez, ha volgut destacar que aquest acord "no només uneix esport, salut i territori, sinó que potencia el talent femení i Manresa i dona visibilitat a les dones en el món de l'esport per impulsar les seves carreres".

Per la seva banda, Montse Gomariz, presidenta del club, ha agraït el compromís de Fibracat i la renovació i amplicació del patrocini, ja que veu imprescinible donar suport a les nedadores en les seves carreres. A l'acte, també hi ha siguit el regidor d'Esports, Anjo Valentí, i membres de la junta del club.