FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

El Sala 5 Martorell cedeix la derrota contra O Parrulo Ferrol en els últims minuts del duel (3-6)

Els martorellencs es van avançar dues vegades a l'electrònic durant el primer període i signaven un meritori empat a tres gols quan faltaven vuit minuts per al final

Els locals van encaixar tres gols en el tram decisiu de l'enfrontament

Els locals van encaixar tres gols en el tram decisiu de l'enfrontament / FRANCISCO JAVIER VELASCO/SALA 5 MARTORELL

Les magnífiques prestacions que va oferir altra vegada el Sala 5 Martorell no van ser suficients per tal que els vermells segellessin la tercera victòria de l’exercici. La formació dirigida per Adri Sánchez va competir de tu a tu amb O Parrulo Ferrol, però va cedir la derrota ens els darrers minuts de l'enfrontament (3 a 6).

L’ala Rubén Sánchez va ratificar la seva efectivitat i va donar un primer avantatge als martorellencs (min 4) que els visitants no van poder neutralitzar fins el minut 13. Aitor Blanco va reequilibrar el marcador. A més, abans del descans, el japonès Keita Nakashima (min 20) va replicar el gol materialitzat per Dani Castro (min 19).

La primera anotació d’Adrián Martínez va permetre l’equip entrenat per José Fernando Filgueira avançar-se a l’electrònic als vuit minuts de la represa. Javi Díez el va neutralitzar (min 32), però els gols d’Aitor Blanco (min 35), Pedro Jerónimo García (min 37) i Adrián Martínez (min 40) van determinar el guanyador de l’enfrontament.

Els altres resultats de la cinquena jornada de la Segona Divisió Nacional van ser els següents: CD UMA Antequera, 2 Full Energía Saragossa, 1; UD Gasifred Eivissa, 4 Unión África Ceutí, 1; CFS Bisontes de Castelló, 3 CD El Ejido Futsal, 4; Wanapix AD Sala 10 Saragossa, 4 Barça Atlètic, 5; Llevant UD FS 5, Reial Betis Futsal B, 3; Atlético Mengíbar FS, 4 CD Melistar Melilla FS, 2 i Burela FS, 4 CD Leganés, 1.

El Sala 5 Martorell davalla fins a la desena posició a la taula classificatòria com a conseqüència de la derrota encaixada (7 punts). El CD UMA Antequera assumeix el lideratge en solitari de la lliga (12 punts), seguit per quatre formacions que sumen 10 punts cadascuna: la UD Eivissa Gasifred, el Barça Atlètic, el Llevant UD FS i la Unión África Ceutí. Les tres places que aboquen al descens de categoria corresponen al Reial Betis Futsal B (3 punts), al CD Leganés (1) i al CFS Bisontes de Castelló (1).

LA FITXA TÈCNICA.

SALA 5 MARTORELL. Imad Ruiz (p), Marc Mármol, Javi Díez, Rubén Sánchez, Jon Joseba de Olabarría -cinc inicial-, Arnau Graell, Dani Castro, Iván Gonfaus, Abdellah Mottaki, Roberto Rober Gregorio, Àlex Lacambra i Roger Bermusell.

O PARRULO FERROL. Alejandro Regueira (p), Iván Rumbo, David Novoa, Adrián Martínez i Rubén Orzáez -cinc inicial-, Carlos Cayado, Keita Nakashima, Aitor Blanco, Pedro Jerónimo García, Antonio Jesús Sánchez i Domingos Xavier Pinto.

ÀRBITRES. Cristian Reig Miralles i Jorge Sanclemente Elvira. Van amonestar els locals Roger Bermusell (min 31) i Dani Castro (min 38).

GOLS. 1-0 Rubén Sánchez min 4, 1-1 Aitor Blanco min 13, 2-1 Dani Castro min 19, 2-2 Keita Nakashima min 20, 2-3 Adrián Martínez min 28, 3-3 Javi Díez min 32, 3-4 Aitor Blanco min 35, 3-5 Pedro Jerónimo García min 37 i 3-6 Adrián Martínez min 40.