L'Igualada Rigat sentencia a la primera part el pols amb el Girona

Els jugadors de Marc Muntané fan tres gols abans del descans i continuen a la meitat de la classificació

L'Igualada Rigat va sumar els punts en el duel contra el Girona

L'Igualada Rigat va sumar els punts en el duel contra el Girona / ARXIU/MIREIA ARSO

Redacció

IGUALADA RIGAT HC-GIRONA CH, 3-1

Igualada Rigat HC: Torrents, Llenas, Vives, Carol, Marimon -cinc inicial-, Cervera (1g), Llanes, Riba (1g), Rouze (1g) i Bosch (p).

Girona CH: Llaverola, Domènech, Puigvert, Ramon, Aguirre -cinc inicial-, Grau, Matthieu, Vázquez (1g), Nadal i Fernández (p).

Àrbitres: Jonathan Sánchez i Pablo Nicieza.

Gols: 1-0 Cervera, min 10. 1-1 Vàzquez, min 12. 2-1 Rouze, min 17. 3-1 Riba, min 24.

L’Igualada Rigat HC continua a la meitat de la taula després de derrotar el Girona per 3-1 en un partit que va quedar decidit a la primera part. Els de Marc Muntané es van avançar amb un gol de Cervera, però els visitants no van trigar gens a igualar el matx. Tot i això, abans del descans, Rouze va tornar a avançar els locals i Riba va recollir el rebot d’una falta directa i va establir el 3-1 definitiu, ja que a la segona part no hi va haver gols.