El Solsona guanya per la mínima el Soses (2-1)

Un gol al minut 89 dona una victòria justa als locals, que encadenen quatre partits sense perdre

Redacció

El Solsona ha vençut per la mínima (2-1) a casa contra el Soses en un partit que ha dominat de cap a peus però que han hagut de patir per endur-se els tres punts, ja que el gol de la victòria ha sigut al minut 89. El Soses, tot i ser un recent ascendit i ser més efectiu a casa que a fora, s'ha defensat bé i ha fet cara la victòria solsonina. Amb aquest resultat, els de Xavi Díaz, després de les dues derrotes als primers partits, porta quatre jornades sense perdre, i ja són novens, amb un partit pendent contra el Cervera.

I això que els locals no han sortit del tot endollats i els primers minuts han sigut més aviat espessos. No ha sigut fins als quinze minuts que han agafat completament les regnes del partit i, al minut dinou, Modestas Melnikas ha aprofitat una centrada lateral provinent d'una jugada combinada per rematar i fer el primer gol solsoní. Aleshores, l'equip ha pres el control del matx i el Soses s'ha tancat a la seva àrea. Al minut 31, el mateix Melnikas ha xocat frontalment amb Ricard Palau, de l'equip del Segrià, i tots dos han hagut de ser substituïts. El Solsona dominava però, a l'últim minut del primer temps, Diaby ha rematat una falta lateral per posar l'empat a u al marcador en la primera ocasió clara dels visitants. Piñot ha tingut una ocasió clara que no ha entrat per poc.

Al segon temps, els locals han mantingut el domini clar del primer temps, tot i que amb una mica menys d'intensitat. Tot i així, han gaudit de diverses ocasions molt clares que han necessitat de la mà del porter Raul Palau per evitar el gol solsoní. No ha sigut fins al temps de descompte que Valero, que havia entrat per Melnikas, ha recollit una centrada i ha engaltat un xut que ha significat el gol de la victòria solsonina.

SOLSONA: Vidosa, Ballarà, Barniol, Vendrell (Ferrer 67’), Ribera, Montaner, Melnikas (Valero 31’), Plans (Garcia 86’), Serra, Piñot i Rachdi .

SOSES: Raul Palau, Ricard Palau (Viladegut 31’), D. Palau (Rbii 82’), Eritja, Izcara (G. Mesalles 71’), León (Abad 46’), Guiu, Gonzalez, Diaby, Velez (A. Mesalles 46’) i Flix.

GOLS: 1-0 Melnikas min 19, 1-1 Diaby min 44, 2-1 Valero min 89

ÀRBITRES: Gerard Gras, auxiliat per Lucas Ezequiel Cipresso i Gerard Solà. Va amonestar els locals Serra, Valero, Rachdi i Ribera i als visitants Abad, Raul Palau, Guiu, G. Mesalles i Flix