Voleibol

El Volei Manresa s'imposa al Mestrans Igualada en el derbi intercomarcal de Primera Divisió masculina (3-0)

Els bagencs s'imposen en tres mànigues i obtenen la segona victòria en tres partits i els anoiencs encara no coneixen el triomf

La formació del Volei Manresa, amb alguns jugadors de categories inferiors

La formació del Volei Manresa, amb alguns jugadors de categories inferiors / Volei Manresa

Redacció. Manresa

El Volei Manresa sènior masculí es va imposar per 3 sets a 0 (25-22, 25-17 i 25-23) al Mestrans Igualada en el derbi de la Catalunya central de la Primera Divisió estatal, que es va disputar a l'Ateneu de les Bases de la capital bagenca i que permet els locals sumar el seu segon triomf en tres partits. Els anoiencs, per la seva banda, encara no han pogut puntuar i comparteixen fanalet vermell amb el CV Sant Martí, en un grup B que té dotze conjunts.

El derbi no només era de proximitat, sinó que també hi havia camins encreuats de jugadors del conjunt de l'Anoia que ho havien estat del Manresa. El primer set va ser molt equilibrat fins als últims punts. Fins aleshores, cap dels dos equips no havia mostrat gaire decisió i va ser l'empenta final dels locals, amb el suport del públic, la que va decantar la balança per 25-23.

En la segona màniga, l'equip manresà va fer passes endavant, va millorar la defensa i la construcció del joc i va controlar millor el partit. Es va posar a davant ben aviat i va saber gestionar l'avantatge amb maduresa, amb la qual cosa va situar el 2-0 amb un parcial força clar de 25-17.

Tot i l'avantatge amfitrió, l'Igualada no va donar mai el partit per perdut. Va treure forces de la derrota en el set anterior i va posar en problemes un Volei Manresa poc intens a l'inici. L'Igualada es va ordenar més, amb els manresans erràtics en atac, i van situar-se a davant en el marcador en diversos moments.

La graderia, però, va tornar a fer el paper de setè jugador i va esperonar els seus homes a recuperar-se. A tres punts de la victòria, aquests van prémer l'accelerador i van tancar el partit amb un 25-23. D'aquesta manera, sumen sis punts en la classificació i ara mateix són setens, però empatats amb el cinquè i el sisè, el Frankfurt Arens Volei i el CV Pórtol.