Futbol sala/Segona B

El Covisa té un visitant assequible per mantenir la bona línia de resultats

Els manresans reben un Montsant que només ha sumat un punt en els sis partits disputats fins ara

Els jugadors del Covisa volen tornar a celebrar molts gols dissabte

Els jugadors del Covisa volen tornar a celebrar molts gols dissabte / Jordi Biel

Redacció. Manresa

El Covisa Manresa torna a la competició aquest dissabte (18 hores) amb la intenció de continuar sumant per pressionar el líder. L'equip de Paco Cachinero és segon, a dos punts de La Nucía. El conjunt alacantí, a més, té una complicada sortida a Mataró que li pot fer perdre punts i els bagencs han d'estar preparats havent sumat els seus contra un rival que no hauria de causa problemes.

El Montsant, acabat de pujar, conjunt del Turó de la Peira de Barcelona, només ha empatat un partit, amb cinc derrotes, en els sis enfrontaments jugats. Va ser a la pista de l'Escola Pia Sabadell. També és cert que els altres dos partits a domicili no els ha perdut per gaire diferència. Va caure per 7-5 a Canet i per 4-1 a l'Hospitalet. De tota manera, els locals, que tenen un balanç diametralment oposat de cinc triomfs i un sol empat, haurien d'imposar la seva qualitat.

El Covisa té moral després d'una complicada victòria fa dos caps de setmana a Almonacid (4-6) i la plantilla està al complet i amb tots els elements a punt. Fins i tot Asís, que ha tingut problemes físics que li han impedit ser convocat en els enfrontaments d'aquest principi de temporada, estarà disponible per jugar contra els barcelonins. Fa dies que s'entrena amb la resta de companys i caldrà estar pendents de la seva evolució.

A part del duel entre el Mataró (14 punts) i La Nucía (18), destaca el partit que el Picassent, tercer classificat amb 15 punts, un menys que el Covisa, contra el Cerdanyola i el que enfrontarà el Natació Sabadell (14 punts) i l'Hospitalet Bellsport (10).