Futbol

La tercera edició del Cor de Catalunya de futbol base femení aplega uns mil espectadors i vint equips

El torneig, organitzat pel Gimnàstic de Manresa, veu les victòries del Sabadell, de l'Igualada i del Puig-reig en les tres categories disputades

Redacció. Manresa

Un miler d'espectadors van ser presents en la tercera edició del torneig Cor de Catalunya de futbol base femení, que es va disputar a les instal·lacions del Gimnàstic de Manresa, al Gimnàstic Parc. Va ser una bona oportunitat per gaudir d'un dia de bon futbol en les categories cadet, aleví i infantil. El campionat va durar entre dos quarts de nou del matí i dos quarts de set de la tarda i va tenir la col·laboració de l'Ajuntament i l'assistència del regidor d'Esports, Anjo Valentí.

En la categoria aleví, el triomfador va ser el Centre d'Esports Sabadell, que es va imposar per 0-3 al Mirasol-Baco en la final del campionat. El tercer lloc va correspondre a l'entitat amfitriona, el Gimnàstic de Manresa. Completaven el cartell del grup d'edat més petit el CE Puig-reig, el CE Manresa, la UE Avià i l'Escola de Futbol Base Guissona i Comarca.

Pel que fa a la competició infantil, la segona per ordre d'edat, el títol es va quedar a les nostres comarques i va correspondre al CF Igualada. Els anoiencs van superar el Gimnàstic de Manresa per 0-2 en el partit determinant per decidir el guanyador. El tercer lloc va ser per a la Penya Blaugrana Vallirana. La competició infantil va tenir sis conjunts participants. A part dels tres del podi també la van jugar el CE Puig-reig, el FC Cardedeu i el CCE Tiana.

Finalment, en la categoria dels més grans, els cadets, l'equip de casa també es va quedar a les portes de la victòria. En aquesta ocasió va ser el CE Puig-reig el que va obtenir el títol. El combinat verd-i-vermell va necessitar de la tanda de penals per aconseguir la victòria. En un partit molt igualat, el resultat va ser d'empat a 2. En els llançaments des del punt fatídic, l'equip del Berguedà va ser més efectiu i es va imposar per 5-4.

La tercera posició en el torneig cadet va ser per al CF Cardona, en un cartell que completaven el CF Callús, l'AEILL Cerdanyola de Mataró, el Club Natació Terrassa i el Can Parellada.

El torneig Cor de Catalunya, amb aquesta tercera edició, sembla que s'ha consolidat com un torneig de referència de futbol femení a casa nostra per aquestes dates de la meitat de la tardor. La presència de tants clubs, que van compartir la jornada amb el dinar al bar inclòs, així ho demostra.