FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

El Covisa Manresa FS goleja el penúltim classificat i referma la segona posició (11-0)

El triomf dels blanc-i-vermells combinat amb les igualades signades pel FS Picassent i el CN Sabadell i la derrota cedida pel Futsal Mataró permeten els manresans ampliar l’avantatge sobre els seus perseguidors

L'ala-pivot Asís Boukhress va sotmetre el CFS Montsant en materialitzar un pòquer de gols / OSCAR BAYONA

Sisena victòria en set jornades del Covisa Manresa FS al grup 3r de la Segona Divisió B que aferma els blanc-i-vermells en el segon lloc a la classificació. Els manresans van golejar amb contundència el penúltim classificat, el barceloní CFS Montsant (11 a 0). Malgrat aquest marcador, els jugadors de Paco Cachinero van oferir la pitjor versió de l’exercici durant la primera meitat de l’enfrontament.

Tres factors van propiciar aquesta circumstància: l’absència a la banqueta blanc-i-vermella del tècnic originari de Montornès del Vallès per sanció; la inactivitat del conjunt manresà com a conseqüència de l’aturada de la lliga i el gol materialitzat per l’ala-pivot Asís Boukhress abans que es consumissin els primers seixanta segons del duel. L’internacional marroquí es va estrenar aquesta temporada amb el Covisa Manresa FS marcant un pòquer després de superar les molèsties que tenia des de la pretemporada. Així doncs, els amfitrions només van ampliar en un gol el seu avantatge abans del descans, gràcies a un doble penal transformat per l’esmentat ala-pivot.

La dinàmica del partit es va modificar de forma substancial a la represa. Els blanc-i-vermells, esperonats per Paco Cachinero durant el descans, van dotar d’intensitat i criteri les seves accions defensives i ofensives i un xut exterior de Carles Ambrós (min 22) i una magnífica jugada trenada pels germans Lozano i culminada amb gol per David (min 25) van sentenciar el guanyador de l matx (4 a 0). A més, l’opció tàctica de jugar amb porter jugador que va emprar el conjunt representatiu del barri del Turó de la Peira durant els últims nou minuts va afavorir l’amplitud final de la golejada manresana.

LA FITXA TÈCNICA.

COVISA MANRESA FS. Oriol Blasco (p), Carles Ambrós, Asís Boukhress, David Lozano i Àlex Terraga Terri-cinc inicial-, Xavier Santaella Santa, Aarón Lozano, Carles Lavado, Oriol Jo Uri, Aaron Riera, Aleix Pérez i Marc Cella (p).

CFS MONTSANT. Christian Picó (p), Kevin Rubio, Mustapha Chraibi, Sergio Carballares Carba i Ramon Picó -cinc inicial-, Adrià Santaolalla, Rubén Tirado, Antonio M. Cerdán Toni, Jan Torras, Luis Alberto Cerdán, Oriol Sánchez i Raúl Balsalobre (p).

ÀRBITRES. Ricard de Jódar Luis i Adrià Gelonch Borràs.

GOLS. 1-0 Asís Boukhress min 1, 2-0 Asís Boukhress (de doble penal) min 18, 3-0 Carles Ambrós min 22, 4-0 David Lozano min 26, 5-0 Asís Boukhress min 31, 6-0 Santa min 32, 7-0 David Lozano min 33, 8-0 Carles Ambrós min 36, 9-0 Asís Boukhress min 37, 10-0 Carles Ambrós min 39 i 4-0 Aarón Riera min 40.