Hoquei patins/OK Lliga masculina

L'Igualada Rigat veu com s'escapa una victòria necessària a dos minuts per al final (3-3)

Els arlequinats van per davant durant gairebé tot el partit però un xut d'Aragonès provoca que no s'escapin de la zona baixa

Marc Rouze ha creat força perill sobre la porteria reusenca

Marc Rouze ha creat força perill sobre la porteria reusenca / Arxiu/Mireia Arso

Jordi Agut

Jordi Agut

Un Igualada Rigat de rotació curta, després de l'aventura europea, ha estat a punt de superar el Reus. Ha dut avantatge durant molts minuts i ha resistit tota la segona part amb nou faltes, però un xut d'Aragonès a dos minuts per al final ha fet volar dos punts importants de Les Comes. El resultat manté els anoiencs a la zona baixa.

El partit no ha pogut començar millor per a l'equip arlequinat quan Martí Canal ha emès cap a la tanca lateral Nil Cervera. Uri Llenas ha aprofitat la falta directa per batre per damunt el porter Càndid Ballart. A sobre, el primer canvi dels locals, Marc Rouze, ha liderat una contra per anotar el segon amb una gran arrossegada de bola.

Marc Carol i el mateix Rouze han pogut marcar abans que els canvis del Reus li donessin aire. Així, Ferran Giménez ha anotat d'un gran xut i, tot seguit, Casas ha fallat una falta directa que hauria suposat l'empat. L'Igualada ha controlat amb dues accions seguides iniciades per Tety Vives i que no ha pogut rematar Llenas abans que un canvi quan no tocava ha suposat un robatori d'Aragonès i un xut col·locat d'Arnau Canal per al 2-2. Carol i Rouze han pogut fer el tercer abans del descans, però no ho han aconseguit.

Sí que ha marcat Marc Carol als set segons de la represa en una acció assajada ja que els arlequinats disposaven de dos segons de superioritat numèrica que provenien de la primera meitat. A partir d'aquí, i de la novena falta comesa pels locals, el Reus ha buscat la desena però els locals han controlat molt bé el ritme i només han permès un parell d'ocasions en l'estic de Ferran Giménez i Maxi Oruste.

En els darrers minuts, però, sí que hi ha hagut un setge del conjunt del Baix Camp, amb accions clares d'Aragonès i Julià fins que el primer ha empatat d'un xut llunyà quan l'Igualada ja veia la meta a prop, a 2.13. I encara sort de Torrents en els segons finals per evitar una derrota que hauria estat molt injusta.

IGUALADA RIGAT: Torrents, Cervera, Llenas, Vives, Marc Carol -equip inicial- Rouze, Marimon

REUS DEPORTIU VIRGINIAS: Ballart, Aragonès, Julià, Casas, Canal -equip inicial- Salvat, Giménez, Oruste, Rojas

ÀRBITRES: Fernández i González

GOLS: 1-0 Llenas (fd) min 5, 2-0 Rouze min 11, 2-1 Giménez min 20, 2-2 Canal min 22, 3-2 Carol min 26, 3-3 Aragonès min 47