Duatló-cros

La PC Bonavista-Collbaix, en dones, i el CT Lluçanès, en homes, guanyen el campionat de Catalunya de duatló-cros

L'equip format per Helena Pujol, Aina Picas i Marta Navarro van vèncer per les manresanes i Adrià Noguera, Joan Riba, Ivan Martínez i Miquel Gaja, per als lluçanesos

La formació femenina de la PC Bonavista, al capdamunt del podi

La formació femenina de la PC Bonavista, al capdamunt del podi / PC Bonavista-Collbaix

Redacció. Manresa

L'equip femení de la Penya Ciclista Bonavista-Collbaix, en dones, i el Club Triató Lluçanès, en homes, es van proclamar campions de Catalunya de duatló-cros en la cursa disputada a Cornellà de Llobregat. La distància era de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 de biclicleta de muntanya i dos més corrent, que les corredores del Bonavista van cobrir en 4 hores, 30 minuts i 59 segons.

El conjunt manresà femení estava format per Helena Pujol (1.29.55), Aina Picas (1.30.02) i Marta Navarro (1.31.02). Cap d'elles no va pujar la podi en la cursa individual, ja que van quedar quarta, cinquena i setena, respectivament, però la unió de totes els va donar la medalla d'or.

La PC Bonavista va haver de treballar de valent per vèncer, ja que es va imposar per només set segons al segon classificat, el CE Katoa Barcleona (4.31.06) i per gairebé 18 el tercer, el Prat Triatló (4.48.50).

En la competició masculina, l'equip del Club Triatló Lluçanès va vèncer amb més marge, però tampoc no gaire. Adrià Noguera (1.15.07), Joan Riba (1.15.41), Ivan Martínez (1.15.42) i Miquel Gaja (1.15.58) van totalitzar 5 hores, 2 minuts i 28 segons. Van quedar davant del Prat Triatló (5.04.45) i el CE Katoa (5.09.32). Els participants lluçanesos van quedar cinquè, sisè, setè i novè, respectivament.

També va prendre part a la cursa la formació masculina de la PC Bonavista-Collbaix. El grup compost per Gabriel Cardeñosa, Marc Cirera, Julià Franch i David Pons va finalitzar en novè lloc, amb un temps de 5.44.29. En la competició individual, el millor va ser Cardeñosa, 31è amb 1.23.29.