L'Artés no afluixa i continua liderant en solitari el seu grup de Copa (70-83)

Els bagencs no abandonen la línia positiva i encadenen quatre victòries consecutives

Eduard Mas va ser l'artesenc més efectiu amb 18 punts

Eduard Mas va ser l'artesenc més efectiu amb 18 punts / Arxiu/Eduard Vega

El CB Artés continua amb pas ferm el seu curs competitiu a Copa Catalunya. Amb la victòria d'aquesta jornada a la pista de la UE Mataró, l'equip dirigit per Pep Piqueras continua com a únic conjunt al capdavant de la classificació. Una posició que els donaria dret a ser equip de Super Copa la temporada vinent.

Un bon inici de duel per als artesencs semblava encarar el partit des dels primers compassos. Però les concessions en el rebot defensiu permetien segones oportunitats als mataronins, que s'aferraven al matx. El gran nivell en el joc col·lectiu que exhibien els del Bages anava acompanyat d'encert en el llançament, que donava una sensació de domini, malgrat cometre errades en el balanç defensiu.

A la represa, la millora en defensa va ser substancial, i el marge a l'electrònic es va disparar fins als vint punts. Per a aturar la sagnia, els locals van apostar per una defensa zonal que els artesencs van solucionar satisfactòriament gràcies al moviment de pilota amb criteri. Els de la capital del Maresme no aconseguien frenar el ritme anotador visitant, i un intercanvi final de cistelles va segellar el triomf artesenc.

L'equip entrenat per Pep Piqueras repetirà de visitant a Santa Coloma, on tindrà l'objectiu de consolidar el lideratge del grup 1 de Copa Catalunya i cercarà la cinquena victòria consecutiva.

UE MATARÓ - TC: Lluch 9, Pi 9, Sánchez 7, Rodríguez 5, Zúñiga 3 –cinc inicial– Bellot 5, Ferrer 9, Coll 12, Platteeuw 4, Distefano, Sempere 7.

GRUP VIA - CB ARTÉS: Osul 8, Clotet 2, Jordà 9, Farell 7, Mas 18 –cinc inicial– Costa 10, Camprubí 13, Nathaniel 9, Soler 4, Sama 3.

ÀRBITRES: Antonio Alcaraz i David Ibars.

PARCIALS:16-26, 34-47 (descans), 51-64, 70-83