FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

El Covisa Manresa FS s'imposa al FC Cerdanyola a domicili i referma la segona posició (1-4)

Els blanc-i-vermells van sotmetre a la represa el veterà conjunt amfitrió i mantenen els set punts d'avantatge sobre el cinquè classificat

L'ala-pivot Asís Boukhress va sentenciar el triomf dels manresans en transformar un doble penal quan només faltaven trenta segons per al final / ARXIU/MIREIA ARSO

Victòria valuosa del Covisa Manresa FS a la difícil pista del FC Cerdanyola (1 a 4) que permet al conjunt blanc-i-vermell ratificar el segon lloc que ostenta a la classificació des de fa jornades i mantenir el marge de set punts (26 a 19) amb el cinquè classificat, és a dir, amb la primera formació que no accediria als play-offs d’ascens a la Segona Divisió Nacional.

Les passades diagonals en profunditat van ser el principal argument dels veterans jugadors del FC Cerdanyola per contrarestar la característica pressió a la parcel·la defensiva de l’oponent exercida per la formació entrenada per Paco Cachinero. El Covisa Manresa FS va generar dues immillorables ocasions durant la primera meitat que Aarón Lozano i Terri no van poder materialitzar.

Les taules sense gols es van desfer abans de consumir-se el primer minut de la represa. Terri va aprofitar una errada en la passada dels amfitrions per marcar el 0 a 1 i una magnífica jugada d’estratègia arran d’un servei de falta executat per Asís Boukhress va permetre Carles Ambrós (min 30) ampliar l’avantatge del Covisa Manresa FS (0 a 2).

La reacció dels vallesans va ser furibunda i en els següents dos minuts el FC Cerdanyola va crear tres oportunitats per minimitzar el seu desavantatge. Després, el FC Cerdanyola va optar per jugar amb porter jugador i David Busquets va materialitzar un inquietant 1 a 2 (min 35). El Covisa Manresa FS no es va destarotar i es va defensar amb criteri fins que la sisena falta comesa pels locals va permetre Asís Boukhress sentenciar el guanyador del partit quan faltaven 30 segons per al final (1 a 3). Santa va establir el marcador definitiu dos segons abans de la conclusió de l'enfrontament (1 a 4).

LA FITXA TÈCNICA.

FC CERDANYOLA. Pol Carmona, Héctor Albadalejo, Rocabayera, David Busquets i Sergio Amores -cinc inicial-, Javi García, Puig, Omella, Bernat, Daniel i Isaac.

COVISA MANRESA FS. Marc Cella, Xavier Santaella Santa, Carlos Lavado, David Lozano i Àlex Terraga Terri-cinc inicial-, Carles Ambrós, Aaron Riera, Aarón Lozano, Asís Boukhress, Aleix Pérez, Oriol Jo Uri i Oriol Blasco (p).

ÀRBITRES. Víctor García Catalán i Aleix Grau Mascaró.

GOLS. 0-1 Àlex Terraga Terri min 21, 0-2 Carles Ambrós min 30, 1-2 David Busquets min 35, 1-3 Asís Boukhress (de doble penal) min 40 i 1-4 Xavier Santaella Santa min 40.