El Covisa Manresa FS rebrà al Pujolet el Servigroup Peníscola, de la Primera Divisió

El partit es disputarà el dia 30 de gener, amb entrada gratuïta, en el marc dels actes de Manresa Ciutat Europea de l’Esport

Imatge del partit celebrat l’estiu del 2021 en què Kalet disputa una pilota a Rumbo | OSCAR BAYONA/ARXIU

Imatge del partit celebrat l’estiu del 2021 en què Kalet disputa una pilota a Rumbo | OSCAR BAYONA/ARXIU / jordi badia perea. manresa

Jordi Badia Perea

Jordi Badia Perea

El Covisa Manresa s’enfrontarà en un amistós contra el Servigroup Peníscola, de la Primera Divisió de la RFEF Futsal. El partit, que es disputarà el dimarts 30 de gener a partir de les 20:15 hores al pavelló del Pujolet, amb entrada gratuïta, és un dels actes programats per l’Ajuntament en el marc de Manresa com a Ciutat Europea de l’Esport.

Després de les eliminatòries de la Copa del Rei que s’han jugat entre aquest dimarts i avui dimecres, i en què el Peníscola va rebre el Valdepeñas, la lliga de Primera Divisió ha quedat suspesa fins al 14 de febrer per la disputa de la Copa Amèrica del Paraguai. L’aturada ha permès programar aquest partit amistós, segons han explicat a Regió7 des del Manresa Futbol Sala.

Actualment, el Peníscola ocupa la 12a posició de la Primera Divisió, categoria a què ha tornat aquesta temporada, amb 19 punts. A la darrera jornada, va empatar a la seva pista a 3 gols contra el FC Barcelona. A la plantilla hi té jugadors tan destacats com l’exblaugrana Aicardo o Juanqui, que va tornar l’any passat a l’equip alacantí per tornar-lo a Primera.

El Peníscola Futbol Sala es va fundar l’any 2000. En total, ha estat 9 anys a la Primera Divisió, des que hi va ascendir l’any 2013.

La temporada passada, a més de quedar campió de la Segona Divisió A i retornar a Primera, també es va classificar per les semifinals de la Copa del Rei, que va perdre contra el Jimbee Cartagena, a la tanda de penals.

El Covisa Manresa i el Peníscola ja es van enfrontar l’estiu del 2021 en el 42è Trofeu Les Codines que l’equip del Baix Maestrat va guanyar per 3 a 8. Força jugadors que aquell dia van visitar el Pujolet encara militen al Peníscola. Entre aquests hi ha Paniagua, Plaza, Saladié, Elías, Gauna i Stana.

En canvi, per la part manresana, dels jugadors que van disputar aquell partit només queden Carles Ambrós, Xavier Santaella Santa, Asís Boukheress Asís, Alex Terraga Terri i Carlos Lavado.

Actualment, el Covisa Manresa ocupa la segona posició del Grup 3 de la Segona Divisió B, l’equivalent a la tercera categoria del futbol sala espanyol.