Tensió a la represa del Pirinaica-San Juan que va haver-se de suspendre per una agressió a un jugador local

Un gol del San Juan de Montcada al tram final neutralitza el 2 a 1 que havia aconseguit Bellido

Redacció

La Pirinaica no va poder trencar l’empat amb què ja havia acabat la primera part del partit contra el San Juan de Montcada, abans que se suspengués. Un gol al tram final del visitant Villanueva va neutralitzar el de Bellido, al minut 13. Amb aquest empat 2 a 2, la Pirinaica es manté en setena posició amb 27 punts, a dos del Júpiter.

El partit es va disputar a porta tancada, fet que no va impedir que un centenar d’aficionats el seguissin des del darrere d’un dels gols. També es va llançar pirotècnia abans de començar.

Els incidents del 4 de febrer, quan l’àrbitre va decidir suspendre el partit per la tangana posterior a l’agressió del jugador de l’equip de Montcada Juan Pablo Amantini a Soufian Grana quan marxaven als vestidors, van estar ben presents durant tot el partit i al final.

La tensió entre els dos equips va ser evident des del xiulet inicial. Els 45 minuts van acabar amb 4 jugadors del San Juan amonestats amb targeta groga, i amb dos expulsats de la Pirinaica. Cabezas per una doble gorga, la primera mentre era al terreny de joc, i la segona quan havia estat substituït, i a l’assistent Eduard Ferrer.

Intervenció dels Mossos

I, en acabar, dos directius del San Juan van entrar al terreny de joc i van anar a increpar els jugadors manresans. L’aldarull el van haver d’apaivagar els efectius dels Mossos d’Esquadra que hi havia des de l’inici del partit, dues parelles que es van reforçar amb l’arribada d’una furgona. També hi era el representant de la Federació Catalana de Futbol.

Malgrat que la primera part del partit havia acabat amb empat a 1 gol, l’àrbitre José María Rodríguez Enrique, el mateix del partit del 4 de febrer, va decidir que la segona part comencés amb un 0 a 0 en el marcador. I, de fet, malgrat que el resultat final és de 2 a 2, a l’acta hi figura l’1 a 0 de Bellido al minut 13 i l’1a 1 de Villanueva al 38.

Amantini, autor de l’agressió, va complir ahir el segon partit dels quatre amb què va ser sancionat. L’agredit, Soufian Grana va sortir de titular i va ser substituït al minut 36.