FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

El Covisa Manresa FS sotmet el tercer classificat i amplia el seu avantatge a deu punts (8-6)

Els blanc-i-vermells van vèncer un tenaç Futsal Marlex Mataró, van ratificar el seu lideratge i tenen a l’abast segellar matemàticament una de les dues primeres posicions a la taula classificatòria en les properes jornades

Després de palesar la seva superioritat durant el primer període, a la represa, els locals van haver de recórrer a posicions acrobàtiques per defensar-se / JORDI BIEL

Una victòria fonamental per certificar ben aviat, de forma matemàtica, la consecució d‘una de les dues primeres posicions al final de la fase regular de la lliga i, en conseqüència, tenir el dret de jugar el partit de tornada de la primera eliminatòria dels play-offs d’ascens al pavelló del Pujolet. La superioritat que va exhibir el Covisa Manresa FS durant el primer període del matx que va enfrontar els bagencs amb el tercer classificat, el Futsal Mataró, i la capacitat de sacrifici que van mostrar els jugadors de Paco Cachinero en els quasi quinze minuts de la segona meitat en els quals el conjunt mataroní va jugar amb porter jugador, van fonamentar un triomf cabdal (8 a 6).

Les grades del pavelló del Pujolet es van omplir de gom a gom per donar suport a l’equip en un partit decisiu. Des del servei inicial, ambdues formacions van optar per pressionar a la parcel·la defensiva de l’oponent. Un servei en diagonal al segon pal arran d’una ràpida transició ofensiva va habilitar David Lozano per avançar els amfitrions a l’electrònic amb una gardela que va esdevenir gol per la mateixa creueta superior esquerra de la porteria defensada per Isaac Fernández (min 6). Els manresans van assumir la iniciativa i van sotmetre el Futsal Marlex Mataró a una allau ofensiva durant els següents minuts. Una assistència de David Lozano va permetre Aaron Riera ampliar l’avantatge local (min 8). Els mataronins van reequilibrar el joc, però els atacs del Covisa Manresa FS sempre van ser més incisius. En aquest context, un doblet d'Àlex Terraga Terri (minuts 13 i 17) va situar un inesperat 4 a 0 a l’electrònic. Una pilota recuperada va habilitar Pol Novo per minimitzar l’avantatge local (min 18). La resposta dels blanc-i-vermells van ser inequívoca i David i Aaron Lozano van propiciar que el marcador reflectís la superioritat manresana al descans (6 a 1).

El guió del partit no es va modificar a l’inici de la represa (7 a 2), però quan faltaven 14 minuts i 49 segons per al final de l’enfrontament, l‘entrenador del Futsal Marlex Mataró va prendre la decisió de jugar amb porter jugador. Tres gols materialitzats pels visitants en només 52 segons van minimitzar la diferència a l’electrònic (7 a 5) i Oriol López (min 33) va fer somniar els maresmencs amb la remuntada (7 a 6). El Covisa Manresa FS va saber gestionar la situació i David Lozano va sentenciar el guanyador del duel quan faltaven 38 segons per al final (8 a 6).

LA FITXA TÈCNICA.

COVISA MANRESA FS. Oriol Blasco, Carles Ambrós, Carlos Lavado, Asís Boukhress i Àlex Terraga Terri -cinc inicial-, Aaron Riera, Aarón Lozano, David Lozano, Oriol Jo Uri, Iván Martín, Aleix Pérez i Marc Cella (p).

FUTSAL MARLEX MATARÓ. Isaac Fernández, Oriol López Lupi, Marc Ponce, Pol Novo i Alejandro Medina Panocha -cinc inicial-, Antonio Ortega Pipa, Pol Tolrà, Aniol Caparrós, Ricardo Jorge da Conceiçao Ricardinho, Bernat Pastor Berni, Biel Martí i Sergi Meneses (p).

ÀRBITRES. Guillem Alonso Pérez i Daniel Hurtado Cano.

GOLS. 1-0 David Lozano min 6, 2-0 Aaron Riera min 8, 3-0 Àlex Terraga Terri min 13, 4-0 Àlex Terraga Terri min 13, 4-1 Pol Novo min 18, 5-1 David Lozano min 19, 6-1 Aarón Lozano min 19, 6-2 Pol Novo min 24, 7-2 Aaron Riera min 25, 7-3 Oriol López Lupi min 28, 7-4 Alejandro Medina Panocha min 29, 7-5 Oriol López Lupi min 29, 7-6 Oriol López Lupi min 33 i 8-6 David Lozano min 40.