FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

El Covisa Manresa FS goleja al feu del FS Canet i consolida el seu lideratge (2-7)

Els bagencs es van haver d’adaptar al joc físic del conjunt amfitrió per remuntar l’avantatge inicial dels locals i van segellar una victòria que es va combinar amb la derrota de l’Sporting La Nucia a Cerdanyola

Els blanc-i-vermells van aconseguir el vintè triomf de l'exercici a la lliga a Canet de Mar

Els blanc-i-vermells van aconseguir el vintè triomf de l'exercici a la lliga a Canet de Mar / COVISA MANRESA FS

I ja en són vint. L’estil de joc físic i agressiu, les reduïdes dimensions de la pista i la passió que caracteritza l’afició del FS Canet no van impedir al Covisa Manresa FS signar la vintena victòria de l’exercici a la lliga. La formació entrenada per Paco Cachinero va remuntar, primer, i va golejar, després, el dotzè classificat del grup 3r de la Segona Divisió B (2 a 7). A més, els blanc-i-vermells van refermar la seva condició de líders de la competició. No endebades, el segon classificat, l’Sporting La Nucia, va cedir a la sempre difícil pista del quart, el FC Cerdanyola (5 a 3). 

El Covisa Manresa FS va haver d’adaptar-se a l’escenari que va plantejar el seu oponent per vèncer a Canet de Mar. La intensitat dels amfitrions els va permetre recuperar una pilota i armar un ràpid contracop que Joan Sánchez va aprofitar per avançar els maresmencs a l’electrònic (min 4). Els bagencs es van sentir incòmodes durant tot el primer període i el domini del tempo del partit va correspondre als amfitrions. Aarón Lozano va reequilibrar el marcador de forma momentània (min 18) però, a continuació, una altra pilota perduda va facilitar el contraatac que va culminar Jacobo en el segon gol local (2 a 1). A la represa, Carles Ambrós i Àlex Terraga Terri van concretar la remuntada blanc-i-vermella en només tres minuts (2 a 3). En el darrer tram de l’enfrontament, el pivot va propiciar la golejada en completar un hat-trick.

LA FITXA TÈCNICA.

FS CANET. Sergio Moreno (p), Joan Sánchez, Adrià Donadeu, Albert Izquierdo i Jacobo Calbeto -cinc inicial-, Èrik Díaz, David Rosa, Victor Galera, Álex Ramajo, Iñaki Corberó i Arnau Estrada (p).

COVISA MANRESA FS. Oriol Blasco (p), Carles Ambrós, Carles Lavado, Asís Boukhress i Àlex Terraga Terri -cinc inicial-, Aleix Pérez, David Lozano, Aarón Lozano, Aaron Riera, Oriol Jo Uri, Iván Martín i Marc Cella (p).

ÀRBITRES. Clever Junio Coelho Santana i Adrià Galí Pallejà. 

GOLS. 1-0 Joan Sánchez min 4, 1-1 Aarón Lozano min 18, 2-1 Jacobo Calbeto min 20, 2-2 Carles Ambrós min 22, 2-3 Àlex Terraga Terri min 23, 2-4 Victor Galera (en pròpia porteria) min 24, 2-5 Àlex Terraga Terri min 35, 2-6 Àlex Terraga Terri min 35 i 2-7 Asís Boukhress (de doble penal) min 39.