Mor un veí de Solsona en un accident de trànsit a la C-55

La víctima, de 60 anys, va impactar amb un camió i va haver de ser excarcerat pels Bombers i traslladat en estat crític a l'hospital Parc Taulí de Sabadell

L'accident va tenir lloc a la C-55, al terme de Navàs

L'accident va tenir lloc a la C-55, al terme de Navàs / Google

Redacció

Un veí de Solsona de 60 anys d'edat, Houssein Hida, va morir ahir després de tenir un accident de trànsit a la C-55, al terme municipal de Navàs. Els fets van tenir lloc ahir al voltant de la 1 del migdia al quilòmetre 55,2 de la carretera.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver un xoc frontal entre un camió i un turisme i, posteriorment, dos turismes més també es van veure implicats en l’accident. A conseqüència de l’accident, Hida va resultar ferit crític i va ser evacuat en helicòpter a l’Hospital Parc Taulí, on va acabar morint. De fet els Bombers van haver d'excarcerar-lo del vehicle a causa de l'impacte. El conductor del camió va resultar il·lès i la resta d'implicats en l'accident van ser atesos pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) tots ells amb diagnòstic lleu.

Arran de la incidència, que va causar restriccions de circulació fins a les 18 hores, es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Houssein Hida, de 60 anys, era el propietari del locutori Hida, situat al carrer de Sant Llorenç de Solsona. Segons expliquen coneguts seus, Hida portava vivint a Solsona des dels anys 90 i era una persona prou coneguda a la capital del Solsonès, sobretot entre la comunitat musulmana.

Amb aquesta víctima són 19 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Es tracta de la primera víctima mortal en accident de trànsit a les carreteres de la regió central.

Durant el pont de la Puríssima de l'últim desembre es va produir un altre accident mortal al mateix tram de la C-55, que connecta Manresa amb Solsona. Una veïna de Barcelona de 57 anys va morir en un accident de trànsit múltiple amb tres turismes i una furgoneta implicats. Quatre persones més van quedar ferides de diversa consideració. Dues d'elles menys greus i dues de lleus. En aquella ocasió el sinistre va tindre lloc al punt quilomètric 57,8, a poc més de 2 quilòmetres de l'accident mortal d'aquest dijous.