Detenen tres homes per intentar robar en un domicili a Avià

Els Mossos van trobar en el vehicle dels detinguts guants, tornavisos i altres objectes que s'utilitzen per perpetrar robatoris

Els Mossos interceptant un vehicle, en una imatge d'arxiu

Els Mossos interceptant un vehicle, en una imatge d'arxiu / MOSSOS D'ESQUADRA

Redacció

Els Mossos de la comissaria de Berga han detingut aquesta setmana tres homes de 36, 39 i 40 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en un domicili d'Avià, en grau de temptativa.

Els fets van succeir el passat 17 d'abril, pels volts de les dues del migdia, quan un veí d'Avià (Berguedà) va alertar als mossos que hi havia dues persones intentant entrar en una casa del municipi.

Mentre la patrulla es dirigia al lloc dels fets, el testimoni va informar que els dos homes havien pujat en un vehicle i havien marxat. A partir de les indicacions i descripció del testimoni, minuts després la policia va poder localitzar el vehicle, amb tres ocupants a l'interior.

Durant l'escorcoll, els agents van trobar sota el seient de l'acompanyant una motxilla amb una palanca, guants, tornavisos i altres objectes que s'utilitzen per perpetrar robatoris.

Davant d'això els Mossos van detenir els tres homes per la seva presumpta relació amb un delicte de robatori amb força.

Els detinguts van passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.