Detinguts dos homes a Cardona per furtar material valorat en més de 10.000 euros d’una empresa

Uns agents de paisà van interceptar la furgoneta amb la qual havien marxat a la C-55 a Manresa

El maleter de la furgoneta on s'ha interceptat el material robat

El maleter de la furgoneta on s'ha interceptat el material robat / Mossos d'Esquadra

Redacció

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa juntament amb agents del grup de delinqüència urbana del Bages van detenir ahir 19 de maig dos homes de 37 i 38 anys, com a presumptes autors d’un furt valorat en més de 10.000 euros en material.

Pels volts de 2/4 d'una del migdia, els mossos van rebre l’avís en què dos homes havien furtat material d’una empresa de Cardona valorat en més de 10.000 euros i que havien marxat amb una furgoneta.

Ràpidament efectius tant uniformats com de paisà van iniciar una recerca d’aquest persones per les diferents possibles vies d’escapatòria. Al cap d’uns minuts, un indicatiu uniformat es va creuar amb la furgoneta circulant per la carretera C-37 sentit Manresa, però al anar en sentit contrari no els van poder aturar.

Finalment, un indicatiu de paisà, els anomenats FURES, van poder aturar la furgoneta a la C-55 al punt quilòmetre 31, al Bages.

En l’escorcoll del maleter, els agents van localitzar el material sostret de l’empresa de Cardona. Davant d’aquests fets, els agents van detenir els dos presumptes autors per un delicte de furt.

Els detinguts han passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa.