L'àvia que va ser atropellada per un autobús a Manresa està ingressada amb diagnòstic crític

El net va ser traslladat ahir d'urgència a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona amb ferides greus

Imatges del dispositiu d'emergències en el lloc de l'accident

Imatges del dispositiu d'emergències en el lloc de l'accident / Arnau Valverde

Arnau Valverde

Arnau Valverde

L'estat de salut de l'àvia que va ser atropellada per un autobús ahir a Manresa juntament amb el seu net s'ha complicat i aquest matí continuava ingressada a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa amb diagnòstic crític, segons ha pogut saber Regió7. La dona, de 68 anys, va ser atropellada juntament amb el seu net de 12 anys a la cruïlla entre l'avinguda de Francesc Macià i el carrer de Viladordis de Manresa. El net, per altra banda, va ser traslladat d'urgència amb helicòpter a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona amb ferides greus.

Els fets van tenir lloc aquest dilluns poc abans de les 6 de la tarda. Per causes que es desconeixen, un autobús de la línia L1 en servei va atropellar i atrapar a sota els dos ferits quan girava de l'avinguda de Francesc Macià al carrer de Viladordis, just al pas de vianants. Segons han explicat testimonis i veïns de la zona a aquest diari, el menor tornava amb autobús de l'escola on estudia, la Jeroni Moragas de la Fundació Ampans. El vehicle el va deixar a la parada del carrer Viladordis, com feia normalment, ja que viu al barri. Allà, la seva àvia l'anava a buscar de forma habitual. Després de baixar del vehicle de transport d'Ampans, va arribar l'autobús de línia amb què van tenir l'accident.

Tant el menor com l'àvia van quedar ferits a causa de l'impacte. L'àvia va poder ser rescatada de sota del vehicle sense molts problemes, però el rescat del nen va ser més complicat ja que havia quedat atrapat a sota, segons han explicat alguns dels presents. Per aquest motiu va ser necessari aixecar el vehicle amb gats per poder efectuar el rescat i que les dues víctimes poguessin rebre les primeres atencions mèdiques.

La Policia Local de Manresa ha obert una investigació per esclarir la causa dels fets i l'Ajuntament de Manresa va confirmar que el conductor de l'autobús va donar negatiu en les proves d'alcohol i drogues que se li van practicar després de l'accident. El consistori ha assegurat que la Policia Local de Manresa remetrà els resultats de l'informe als jutjats de Manresa un cop finalitzi la investigació.

Subscriu-te per seguir llegint